La residència Nostrallar, dels Pallaresos, demana auxili per fer front al coronavirus

Des de l'entitat demanen ajuda: «Necessitem més mans!»

La dramàtica situació que viuen les residències de gent gran arreu del territori comença a deixar-se notar a les comarques de Tarragona. La residència Nostrallar dels Pallaresos ha llançat un crit d'auxili davant la manca de personal per poder fer front a la situació provocada pel coronavirus. Treballadors del centre han explicat que «necessitem mans. Fem una crida a tota la gent que pugui ajudar, sigui sanitària o no».

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Segons aquests treballadors, l'escenari actual que estan patint és el següent: «Tenim casos de la Covid-19 entre residents i treballadors. No arribem a tot, estem desesperats. Hi ha infermeres que estan doblant el torn, de dilluns a diumenge, sense descansar; familiars de treballadors donant un cop de mà, pel que faci falta i el servei de farmàcia amb només una persona». 

Presència de la UME

Aquest dijous, 2 d'abril, es coneixia que el consistori dels Pallaresos ha demanat, a través d'una petició a la subdelegació del govern espanyol, la presència de la Unitat Militar d'Emergències, la unitat de l'exèrcit espanyol que està duent a terme tasques de desinfecció allà on se l'envia.L'Ajuntament dels Pallaresos ha recordat que, a banda d'aquesta petició, la brigada municipal seguirà desinfectant les zones comercials i carrers del municipi durant els pròxims dies. 

"❗ Els Pallaresos demana ajuda a l'exèrcit per evitar una «situació dramàtica» a la residència d'avis" "🏥 La iniciativa de dues empreses del Morell per millorar la protecció dels sanitaris"