Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

🔴 ALERTA

Alliberen una dona retinguda en uns pis a Tortosa

Cruset té la primera trobada com a president del Port amb representants de Dow Tarragona

Ha estat una reunió de treball en la qual ha participat el director del complex industrial de Dow Tarragona, Jaume Sariol
Imatge de la reunió entre el Presiedent del Port i els membres de la Dow Tarragona | TarragonaDigital

 

Josep Maria Cruset ja està immers en l'activitat del Port de Tarragona. El president ha mantingut avui, 16 de gener, la primera reunió de treball amb representants de Dow Tarragona. La trobada ha servit per posar sobre la taula diversos temes d'interès per ambdues entitats i pel territori així com per parlar de les infraestructures del sector petroquímic.

 

Reunió de treball entre el Port i Dow Tarragona

A la trobada hi ha participat el director del complex industrial de Dow Tarragona i Hub Sud d'Europa, Jaume Sariol, el director de Logística i Relacions amb el Port, Jesús García i el director de Comunicació i Relacions Institucionals i Serveis Generals de Dow, Josep Boronat. Per part del Port hi han participat diversos membres de l'Autoritat Portuària, el president, el director general, Ramón Ignacio García, la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent i la cap de Relacions Institucional, Marta Virgilia.

 

A la trobada s'ha parlat de diversos temes que impliquen a les dues organitzacions i també de temes relacionats amb les infraestructures del sector químic o del Port com a punt estratègic d'entrada i sortida de matèries primeres. Cruset ha volgut ressaltar la bona relació que manté el Port amb empreses de la zona, format un fort teixit beneficiós pel desenvolupament econòmic del territori.

 

El president ha aprofitat la trobada per explicar als representants de Dow el projecte de la ZAL (Zona d'Activitats Logístiques) i l'impuls que suposarà per les infraestructures. Ha assegurat que servirà per enfortir les relacions entre la indústria i la comunitat portuària així com per potenciar la col·laboració entre les dues parts.

 

Cruset va agafar el càrrec de president del Port de Tarragona la tardor passada, després que Josep Andreu anuncies que marxava. Cruset era en aquell moment alcalde de Riudoms, Ajuntament pel que havia estat treballant quinze anys. Cruset ha estudiat Enginyeria Química a l’ETSEQ de Tarragona i va ser alcalde de Riudoms pel PDECat. 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris