S'organitzen nombroses activitats esportives i lúdiques per als infants i joves d'El Morell

Les inscripcions pels diversos Campus i Casals ja estan obertes
El CB Morell ofereix diversos Campus per petits i joves | Cedida

El Morell presenta la seva temporada d'estiu carregada d'activitats, Casals i Campus perquè els petits i joves puguin gaudir d'unes jornades esportives, lúdiques i, sobretot, diferents. Els diversos clubs del municipi tarragoní han sigut els encarregats d'organitzar les diverses iniciatives, comptant amb el suport de les regidories de Benestar Social i Esports de l'Ajuntament del Morell. 

Campus de bàsquet per a totes les edats

El CB Morell celebra per setè any consecutiu el Campus el Colell, a Santa Maria del Colell, a la Garrotxa. En aquest, que tindrà lloc del 30 de juny al 6 de juliol, es podran inscriure nens i nenes de 6 a 17 anys. Una altra de les iniciatives del club és la XIII edició del Campus El Morell, el qual està pensat per edats de 4 a 17 anys. Aquesta activitat es realitza per setmanes, del 8 al 26 de juliol, i té com a pilar fonamental el bàsquet. L'Aftersummer Campus arriba a la seva quarta edició, la qual està pensada per nens i nenes de 3 a 12 anys. Aquesta, que també té el bàsquet com a activitat principal, se celebrarà del 26 d'agost al 30 de setembre.

Per descomptat, les activitats multiesportives, piscina, competicions i moltes altres més complementaran el bàsquet. Podreu trobar tota la informació a la pàgina web del CB Morell o al seu Facebook. Per a formalitzar la vostra inscripció, podeu escriure a coordinació@basquetmorell.cat o trucar al 696 105 256.

El Club de Futbol Sala ofereix activitats per nens i nenes de 4 a 14 anys  | cedida

 

El futbol, l'altre protagonista de l'estiu al Morell

El Club de Futbol Sala El Morell també ha organitzat diverses activitats. Aquest ofereix un programa esportiu que es dirigeix a nens i nenes d'entre 4 i 14 anys i durarà tres setmanes. Aquestes seran del 25 al 28 de juny, de l'1 al 5 de juliol i del 5 al 9 d'agost. Tots aquells que estigueu interessats en insciure-us, teniu temps fins al 14 de juny, adreçant-vos al pavelló municipal. Per més informació podeu consultar el perfil de Facebook del Club de Futbol Sala El Morell o trucar als números 607 576 495 o 608 937 270.

El CD Morell també s'ha implicat en les activitats estiuenques dels morellencs i morellenques. Ofereix un Campus de tecnificació per a nens i nenes d'entre 4 i 16 anys del 25 de juny al 19 de juliol. En aquest cas, també s'organitzarà per setmanes i oferirà diverses activitats relacionades amb el futbol, la piscina i altres esports, les quals podeu consultar al seu Facebook. Per a formalitzar la vostra inscripció, podeu trucar al 657 49 49 57 o escriure un correu electrònic al fpalma67@hotmail.com.

Campus de tecnificació a càrrec del CD Morell | cedida

 

També podreu gaudir d'un Casal i un Espai Jove

El Casal d'Estiu anirà dirigit als nens i nenes d'entre P3 i 6è de primària, tindrà lloc entre el 25 de juny i el 6 de setembre. L'horari serà de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, essent possible gaudir del servei d'acollida a primera hora del matí, de 8.30 a 9.00 hores, i del servei de menjador, de 14.00 a 15.00 hores. Les activitats s'organitzaran per quinzenes, i tindran un cost de 72,24 euros del Casal; 5,16 euros el servei d'acollida 63,98 euros el menjador i 7,22 euros en el cas que el servei sigui esporàdic, és a dir, d'un únic dia. 

L'Espai Jove d'Estiu està adreçat a nois i noies que hagin cursat l'ESO fins als 16 anys. El cost serà de 10,30 euros al mes i tindrà lloc les tardes de l'1 al 26 de juliol. Teniu temps per a insciure-us a qualsevol de les dues activitats fins al divendres 7 de juny. Trobareu els formularis al mateix Ajuntament, al Centre Cultural, a l'Escola Ventura i Gasol i a l'INS El Morell. 

Durant l'estiu, si continua havent-hi disponibilitat de places, podreu continuar inscrivint-vos, sempre que ho feu una setmana abans de començar l'activitat.

"L'addicció a les noves tecnologies, a debat entre joves tarragonins a Parc Central" "BONES NOTÍCIES: Cau un 40% la recollida d'animals abandonats a TGN"