Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Stromoboli Jazz Band tancarà els 'Dijous d'estiu' del Morell

El concert serà a les deu de la nit als jardins de l'ajuntament
Stromboli Jazz Band | cedida

 

La Stromoboli Jazz Band, el grup de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques, integrat completament per músics professionals del Camp de Tarragona, actuarà avui dijous, 6 de setembre, a les deu de la nit, als Jardins de l'Ajuntament del Morell.

 

La banda tarragonina que integra veu, trombó, trompeta, banjo, tuba i bateria, va molt més enllà de bona música, i aportarà a morellencs i visitants grans dosis d'humor, teatre i una interacció constant que no deixarà indiferent ningú; una bona vetllada per tancar l'estiu al municipi del Tarragonès.

 

Els Stromboli i els morellencs estaran ben pendents del cel, ja que la banda havia d'obrir el cicle el dijous 9 d'agost, però va haver de posposar el concert per la pluja, un fet que després de les tempestes de la matinada, esperen no haver de repetir aquesta nit.

 

Finalitza la Primera edició del cicle 'Dijous d'estiu'

L'actuació d'aquesta nit tancarà la primera edició del cicle 'Dijous d'estiu' que, concentrada als dijous del mes d'agost, ha portat gratuïtament un seguit d'actes de diferents formats que cerquen atraure públic de totes les edats. Aquesta primera edició, que ha estat programada per la regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l'Ajuntament del Morell ja ha comptat amb la projecció de la pel·lícula 'Coco', el dia 16 d'agost, i de l'espectacle del lleidatà Xavier Deltell 'Música, maestro!', i una tradicional cantada d'havaneres de la mà d'Olla Barrejada, el passat 30 d'agost.

 

La regidora de l'àrea, Judit Fernández, ha valorat positivament la participació en el cicle i n'ha destacat que «ha ofert quatre propostes molt variades i per a totes les edats, per tal de gaudir els dijous d'aquest mes a la fresca i en bona companyia».

 

El Morell consolida un estiu participatiu per a tots els públics

Des de la fi d'una Festa Major de rècord el passat mes de juliol, on segons fonts municipals es va comptar amb la participació d'un miler de persones al sopar popular i d'unes sis mil persones al 'Concert Jove', el municipi consolida un estiu de propostes i activitats que, pel seu interès i la seva diversitat, atrauen tant morellencs com forans de totes les edats.

 

La novetat del cicle 'Dijous d'estiu' n'és una mostra, però també la posada en marxa ara fa dos anys del 'Programa per al foment de les festes al carrer' que ha recuperat amb èxit els sopars populars a la fresca dels veïns dels diferents carrers del municipi; n'és una bona mostra també el 'Sopar de les estrelles' que, el passat 18 d'agost, va aplegar més de 150 persones.

 

El Concert Jove de la Festa Major va tenir un èxit inesperat | Cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris