ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Gairebé 14.000 tapes servides durant l'Apatapa al Morell

La ruta de tapes morellenca es consolida al calendari amb una participació històrica que ha deixat molt satisfets clients i establiments participants
L'Apatapa 2018 ha comptat amb una participació rècord. | TarragonaDigital.com

 

Aquest cap de setmana el Morell ha celebrat una nova edició de la seva ruta de tapes. Concretament es tractava de la quarta edició de l'Apatapa, una iniciativa gastronòmica que de nou ha deixat palès que es tracta d'un dels esdeveniments que s'han guanyat un lloc fixe en el calendari d'esdeveniments del municipi, i és que entre el 12 i el 15 de juliol s'ha aconseguit arribar a la xifra de gairebé 14.000 tapes servides. Des de l'Ajuntament del Morell s'ha qualificat aquest Apatapa com un «èxit absolut», i és que «és l'edició que ha registrat una participació més alta, superant totes les expectatives» ha afegit la regidora de Promoció Econòmica, Susanna Ferré.

 

Ferré també ha explicat que «els establiments participants estan més que satisfets amb la resposta obtingut», un fet que demostra que «aquesta iniciativa gastronòmica està consolidada i aconsegueix cridar l'atenció no només dels morellencs, sinó de molts visitants de fora» ha conclòs.

 

Els establiments es van omplir de persones que van gaudir amb l'Apatapa. | TarragonaDigital.com

 

Quatre dies de tapes

Els bars, restaurants i fleques que han ofert les seves propostes gastronòmiques a un preu de 2,5 euros, amb beguda inclosa, durant quatre dies han quedat ben satisfets amb aquesta edició. D'entre les tapes que s'han pogut tastar n'hi ha hagut de dolces i salades, sense gluten i, fins i tot, vegetarianes perquè tothom pogués gaudir de l'esdeveniment. Tots els paladars han tingut el seu espai en aquesta ruta, que a més destaca per les seves creacions originals i de qualitat.

 

Tot i que ja ha acabat el temps per sortir a tastar els pintxos, encara hi ha obertes les votacions per escollir la millor tapa salada i dolça. Totes les persones que van poder omplir la butlleta del llibret de l'Apatapa amb el segell d'un mínim de sis establiments poden fer efectiu el seu vot. Tenen temps per dipositar la seva butlleta fins al 27 de juliol a qualsevol dels establiments que han participat a la ruta, i també a l'Ajuntament del Morell (de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores), al pavelló municipal (de dilluns a dissabte de 09.00 a 21.00 hores) o al Punt d'Informació Juvenil (de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 hores).

 

Encara hi ha obertes les votacions per optar als premis. | TarragonaDigital.com

 

Premis en joc

Si vau passar per l'Apatapa i vau poder omplir mínim sis segells, podeu participar en la votació, que a mé té premis. Concretament, entre tots els participants se sortejaran diversos premis com per exemple un cap de setmana a la Vall d'Aran per a dues persones, i 200 i 150 euros a consumir en qualsevol dels establiments de l'Apatapa 2018. Pel que fa els premiats, la millor tapa salada i dolça, s'enduran 300 euros cadascuna i un diploma acreditatiu.