MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

‘The Gramophone Allstars Big Band’ encetarà la temporada al Teatre-Auditori del Morell

Serà el primer espectacle de la programació hivern-primavera del Morell que finalitzarà a l'abril amb el cinquè PrimaverArt
The Gramophone Allstars Big Band encetarà la programació hivern-primavera al Teatre-Auditori del Morell | Cedida

 

El Morell torna a la rutina després d’unes vacances nadalenques amb moltes activitats. El final del Nadal, al municipi tarragoní, es tradueix amb l’arribada de la nova programació al Teatre-Auditori del Morell, de la temporada hivern-primavera. En total, una desena d’espectacles de primera línia estaran programats al Morell.

 

Comença la temporada hivern-primavera al Teatre-Auditori del Morell

The Gramophone Allstars Big Band seran els encarregats de començar la programació, aquest dissabte 12 de gener a partir de les 21 hores.  La banda catalana amb algunes de les veus més potents del panorama musical català portarà a tots els assistents un espectacle amb  música jamaicana fusionada amb soul i jazz.  La banda està composta amb la veu de Judit Neddermann, Kathy Sey i Yolanda Sey, i faran sonar al Morell els temes del seu darrer disc, ‘Maraca Soul’.

 

The Gramophone Allstars Big Band van realitzar una gira amb més de 60 concerts presentant el seu disc ‘Jazzmaica’. Capitanejats pel saxofonista Genís Bou, el nou disc, ‘Maraca Soul’, torna amb un treball que obre el ventall rítmic de la Big Band cap a les sonoritats caribenyes, boogaloos i calypsos, ska vintage o funk.  Des d’Stevie Wonder a Nina Simone, de Detroit a l’Spanhis Harlem, uns estils que es filtren en aquest nou disc i tot sota el prisma d’un dels grups més rellevants del nostre territori.

 

Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. Tanmateix, una hora abans de l’espectacle, es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 euros.

 

 

Teatre, música i circ, al Teatre-Auditori del Morell

La programació hivern-primavera del Morell estarà completada amb diversos espectacles de teatre, música i circ, que s’allargaran fins al mes d’abril. La cinquena edició del PrimaverArt, serà l’espectacle que tancarà la programació. La mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, tindrà lloc els dies 26,27 i 28 d’abril.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris