Pla detall d'una vacuna Pfizer contra la Covid-19, a Tarragona

Administren la vacuna de la Covid als usuaris i personal del Centre de Dia del Morell

Se'ls ha administrat el vaccí de Pfizer-BioNTech

La vacuna contra la Covid-19  ha arribat al Centre de Dia del Morell. Aquest dijous al matí, usuaris i personal del centre han rebut la primera dosi del vaccí de Pfizer-BioNTech, que s'utilitza majoritàriament en aquests casos i, preferentment, en persones de risc, com ara gent gran. 

Un equip d'infermeria de l'EAP El Morell s'ha encarregat d'administrar el vaccí  a poc més d'una vintena de persones a les instal·lacions del Centre de Serveis per a la Gent Gran del municipi. D'aquí a tres setmanes, el 18 de març, les persones ja vacunades rebran la segona dosi.

La regidora de Sanitat, Benestar social i gent gran, M. Jesús Valldosera assegura que «avui és pràcticament un dia històric» i, continua, «ja que es tracta d'un pas molt important en el desenvolupament de la pandèmia de la Covid-19». Així mateix, «tot plegat ens dona tranquil·litat i esperança, i ens facilitarà molt la gestió diària del centre», afegeix. 

Aquestes son les primeres persones que s'han vacunat al municipi després d'administrar-se al col·lectiu d'infermeria de l'EAP. Els avis i àvies estaven contents de rebre l'antídot, un any després de l'inici de la pandèmia que ha assolat el món.