Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimarts, 25 de juny

La XXIV Exposició de Bolets Vila del Morell acull més de 2.500 persones

Els visitants van poder gaudir d'una gran varietat micològica amb una mostra de més de 200 espècies
XXIV edició de l'Exposició de Bolets Vila del Morell | Frederic Recasens

 

El passat cap de setmana del 20 i 21 d'octubre, el Morell va organitzar la XXIV Exposició de Bolets Vila del Morell, on més de 2.500 persones van poder gaudir d'aquesta trobada d'aprenentatge i degustació del món micològic. Una cita de morellenques i morellencs, però també de persones vingudes d'arreu de la comarca, que van fer que un any més la trobada fos un èxit total.

 

Organitzada per la veterana entitat local Tocats del Bolet i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Morell, l'exposició de bolets comptava com cada any de dos espais principals; d'una banda, l'exposició de les rèpliques de bolets en el seu corresponent hàbitat i la informació pertinent, situada a la sala d'actes del consistori. I d'altra banda, a l'exterior es trobava la tradicional mostra de bolets trobats per la mateixa entitat Tocats del Bolet; que vinguts majoritàriament de la Conca i Terol, però també de Navarra i el Pirineu, van resultar en un total de 200 espècies classificades i més d'una vintena sense classificar.

 

Una gran mostra boletaire doncs, el gran objectiu de la qual ha estat que la gent pogués ampliar el seu coneixement micològic, que els permetés reconèixer millor les varietats, comestibles i tòxiques.

 

500 persones a la degustació

Més enllà de la divulgació i l'aprenentatge, la trobada també va tindre lloc per als més llaminers, ja que com cada any, el diumenge al migdia es va celebrar la tradicional degustació de receptes elaborades amb els bolets com a ingredient principal. Tot un dinar que va comptar amb prop de 500 persones que van consumir fins a 170 kg de menjar.

 

Tot plegat, un cap de setmana cultural i gastronòmic consolidat i amb un gran èxit d'assistència, que es va completar amb parades de venda de productes relacionats amb la micologia.

 

XXIV edició de l'Exposició de Bolets Vila del Morell | Frederic Recasens

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris