Abandonen cinc cadells de gos en un carret de supermercat a Tortosa

Una dona va baixar d'un cotxe i els hi va deixar, apunten testimonis | Ara, es busquen persones que els vulguin acollir
Imatge dels cadells abandonats a Tortosa | Facebook / ARCA Protectora Internacional

Nou episodi de gossos abandonats a les nostres comarques. Fins a cinc cadells han estat abandonats en un carret de la compra davant del supermercat Supeco, a la ciutat de Tortosa, al Baix Ebre.

Segons ha explicat la protectora tortosina ARCA, a través la denúncia d’un testimoni, una dona «va baixar del seu cotxe, va agafar un carro i va començar a deixar-hi cadells». La persona denunciant, però, no va ser a temps d’apuntar la matrícula del vehicle.

«Farts de tanta maldat i tan poc cor»

Des d’ARCA ja han expressat que estan «farts de tanta maldat i tan poc cor», i han assegurat que parlaran amb els responsables del supermercat Supeco, per tal de revisar les imatges del circuit de seguretat i denunciar la responsable dels fets.

Els cadells busquen família

Alhora, la protectora ha apel·lat, a través de les xarxes socials, a la bona voluntat de la ciutadania per tal d’acollir, d’ara endavant, els gossets. Concretament, són tres femelles i dos mascles, d’entre cinc i sis setmanes. «Quan siguin adults seran força grans, com ara un pastor australià», han explicat.

La gata, a l'interior d'una xemeneia a Cambrils | Facebook / Animales Perdidos - Encontrados en Cambrils

Rescaten una gata atrapada en una xemeneia a Cambrils

La col·laboració entre l’agència immobiliària Litoral, la Policia Local de Cambrils i els responsables del grup de Facebook ‘Animales Perdidos - Encontrados en Cambrils’ va permetre rescatar una gata que havia quedat atrapada a la xemeneia d’un immoble de la urbanització Mar Cambrils. L’animal, feral, hi va ser durant tres dies i, finalment, ser alliberat sa i estalvi.

També et pot interessar

"🔥 La mesura «irresponsable» del Govern per reforestar els boscos de la Ribera d'Ebre" "La Terra Alta lamenta el «secretisme» amb què s'han derogat les ZDP"