Un home que quintuplicava la taxa d'alcohol permesa cau amb el cotxe a una sèquia a Amposta

L'home, veí de Tortosa i de 52 anys, va perdre el control del cotxe mentre conduïa sota els efectes de l'alcohol
Imatge del vehicle que va caure per la sèquia a Amposta. | TarragonaDigital

 

Espectacular accident el que es va veure aquest dijous 4 d'octubre a Amposta. La policia local del municipi ebrenc va rebre un avís per un accident per sortida de via d'un cotxe, i quan van arribar al lloc dels fets van veure com el vehicle es trobava bolcat a la sèquia de la Becassina. Van auxiliar el conductor per ajudar-lo a sortir del cotxe i comprovar que no patia ferides greus que fessin demanar més assistència mèdica, i en aquell moment van veure que es trobava greument perjudicat pels efectes de l'alcohol.

 

Quintuplica la taxa d'alcohol permesa mentre condueix

L'home que va caure amb el cotxe a la sèquia de la Becassina, es trobava circulant pel camí que uneix la TV-3405 i Poblenou del Delta, en direcció a aquesta població. Llavors, de sobte, va perdre el control del vehicle i va sortir de la via, i com a conseqüència va acabar dins la sèquia. Els agents de la policia local, en comprovar que es trobava sota els efectes de l'alcohol, li van practicar el test corresponent el qual va donar com a resultat una xifra sorprenent.

 

Concretament el conductor va donar positiu en alcohol amb 1,12 mil·ligrams d'alcohol per litre en la prova, una xifra que gairebé sobrepassa cinc vegades la permesa per llei. L'home, veí de Tortosa de 52 anys, va ser traslladat a l'Hospital Comarcal d'Amposta, malgrat que no patia ferides greus. A conseqüència d'aquests fets, la policia local d'Amposta va obrir diligència judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa que gairebé quintuplica la permesa, i a més haver estat implicat en un accident.

 

La policia local d'Amposta ja ha anunciat que posarà en marxa aquest cap de setmana un seguit de controls preventius, d'aquesta forma es té la intenció d'evitar la circulació per aquests camins i vials amb risc potencial d'accident. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris