Dos pescadors, denunciats per pescar amb peix viu i amb embarcacions sense llicència a l'Ebre

Els homes estaven pescant al riu Ebre a l'altura de Tortosa
Els pescadors denunciats utilitzaven peix viu per pescar. | Agents Rurals

 

Dues persones han sigut denunciades pels Agents Rurals després de ser sorpresos pescant utilitzant peix viu. Tal com han informat els Agents Rurals, es tracta de dos pescadors que estaven pescant al riu Ebre a l'altura de Tortosa. Els agents els han enxampat pescant al riu mentre utilitzaven peixos vius com a esquer. A més a més, els Agents Rurals també han denunciat els pescadors per utilitzar dues embarcacions de motor les quals no estaven correctament llistades. Aquestes embarcacions, per tant, no estaven autoritzades per navegar. 

 

Les dues embarcacions de motor no estaven autoritzades per navegar. | Agents Rurals

 

 

La Guàrdia Civil decomissa crancs blaus pescats i transportats il·legalment

No és la primera denúncia que es posa aquesta setmana a les Terres de l'Ebre relacionada amb la pesca al riu i al Delta de l'Ebre. El passat dimarts 11 de setembre, la Guàrdia Civil de la caserna de Sant Carles de la Ràpita va decomissar un miler de crancs blaus mentre eren pescats i transportats de manera il·legal. En el marc d'un operatiu iniciat al juliol, la policia va interceptar un vehicle d'alta gamma amb dos ciutadans xinesos amb 300 exemplars de cranc que pretenien vendre aquesta espècie invasora sense passar pels controls sanitaris. 

 

Els Agents Rurals denuncien tres caçadors furtius

A principis de mes, el 3 de setembre, els Agents Rurals van denunciar tres pescadors furtius. Els tres homes van ser interceptats de matinada mentre pescaven al riu Ebre al seu pas pel terme municipal de Tortosa. Els agents els van denunciar per acampar sense autorització en una zona no permesa, per pescar en horari nocturn i per utilitzar una cuina de gas en terreny forestal. A més, un dels tres pescadors furtius també va ser denunciat per tinença il·lícita d'armes blanques, ja que els Agents Rurals van trobar ganivets amb fulles d'entre 30 i 50 centímetres en l'escorcoll del vehicle dels denunciats.