Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Agents Rurals denuncien tres pescadors furtius al riu Ebre

Un d'ells, a més, per tinença il·legal de matxets
Moment de la inspecció als tres pescadors | Agents Rurals

 

Durant la matinada d'avui dilluns, 3 de setembre, els Agents Rurals han denunciat tres pescadors furtius que es trobaven pescant al riu Ebre, al terme municipal de Tortosa.

 

Els tres homes han estat acusats d'acampada sense autorització en Zona de Domini Públic Marítim Terrestre, per pescar en horari nocturn i per fer ús d'una cuina de gas en terreny forestal.

 

Tinença il·legal de matxets

Un dels pescadors també ha estat denunciat per tinença il·lícita d'armes blanques, ja que els agents van escorcollar el vehicle dels acampats i hi van trobar tres ganivets amb fulles d'entre 30 i 45 centímetres.

 

Armes blanques trobades al vehicle d'un dels pescadors | agents rurals

 

Denunciats per utilitzar peix viu com a esquer

La setmana passada, d'altra banda, els Agents Rurals també van denunciar cinc pescadors per utilitzar peix viu com a esquer al riu Ebre, entre Amposta i Tortosa.

 

Els agents, que també van comprovar que els pescadors estiguessin en possessió de les titulacions i permisos necessaris, duen a terme aquests controls dins de la campanya contra l'expansió del caragol poma.

 

L'embarcació de la Unitat Aquàtica va col·laborar en el dispositiu. | Mossos d'Esquadra

 

Quinze infraccions en un control de pesca al Delta

Fa ben bé cinc dies, agents de la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d'Esquadra, amb suport de la Unitat Aquàtica del mateix cos, van dur a terme un dispositiu a la zona del Puntero del Galatxo, a la desembocadura del riu Ebre.

 

De les 23 inspeccions que es van realitzar, es van denunciar 15 embarcacions les quals, majoritàriament, no complien amb les disposicions reglamentàries relatives a la identificació i senyalització de la pesca. Les sancions corresponents a aquests fets poden anar des dels 300 fins als 60.000 euros.

 

Denunciat per caçar en una zona no autoritzada

El passat 19 d'agost, els Agents Rurals van denunciar un caçador que disparava sobre els cables d'una línia elèctrica, on va abatre fins a 12 ocells, entre coloms i tórtores turques.

 

L'home no tenia permís per caçar en àrea privada i, a més, a  la zona on es trobava no està permesa la caça de tórtora turca.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris