Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El govern espanyol destinarà 100.000 euros a pal·liar els danys del temporal a Alcanar

Les diverses intervencions es faran a la desembocadura del riu Sénia, al límit entre Catalunya i el País Valencià
El municipi d'Alcanar va resultar molt afectat pels temporals del mes d'octubre ACN

 

 

La direcció general de Sostenibilitat de la Costa i el mar del Ministeri per a la Transició Ecològica ha anunciat que invertirà un total de 100.000 euros en una intervenció d’emergència a la costa d’Alcanar, a la comarca del Montsià, per tal de pal·liar els danys provocats pel temporal del mes d’octubre.

 

Inestabilitat dels penya-segats a la desembocadura del riu Sénia, a Alcanar

Les diverses accions es faran als voltants de la desembocadura del riu Sénia, al límit entre Catalunya i el País Valencià, després que un estudi del servei de Costes hagi evidenciat la inestabilitat dels penya-segats i les esculleres.

 

Aquesta actuació, finançada des del govern espanyol, consistirà a excavar les zones erosionades, protegir els talussos, reposar les esculleres malmeses i millorar la seguretat per als vianants.

 

El subdelegat del govern, Joan Sabaté, satisfet per la ràpida resposta de l'Estat

El subdelegat del govern de Madrid a Tarragona, Joan Sabaté, ja ha expressat la seva «satisfacció per la ràpida i efectiva resposta dels diversos organismes de l’Administració de l’Estat per ajudar els municipis de la província de Tarragona, en especial a les Terres de l’Ebre, a recuperar-se dels estralls produïts pels aiguats del 18 al 21 d’octubre passat».

 

Ajuts per afrontar els danys del temporal en 27 municipis de les Terres de l'Ebre | ACN

 

27 municipis de les Terres de l'Ebre rebran ajuts

Tal com es va anunciar el passat divendres 2 de novembre en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres, fins a 27 municipis de les Terres de l'Ebre van ser declarats zona greument afectada pels efectes del temporal dels dies 18 i 19 d'octubre. D'aquesta manera, tots ells han de rebre ajuts imminents per pal·liar els danys que van patir aquells dies.

 

La mesura preveu les compensacions econòmiques als danys ocasionats de tota mena, siguin personals o materials, i siguin a persones físiques o jurídiques, amb mesures laborals i de Seguretat Social.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris