Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Ajuntament de Tortosa destinarà el superàvit del 2017 a reduir l'endeutament

També es preveu destinar part del pressupost a la urbanització de l'antic Club de Rem i el nou aparcament de Ferreries
L'Ajuntament de Tortosa destinarà el superàvit del 2017 a reduir l'endeutament | ACN

 

Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, ha anunciat que aquest divendres 9 de novembre, l'Ajuntament ha celebrat un ple extraordinari i urgent per tal d'aprovar la destinació de bona part del superàvit aconseguit el 2017 a reduir l'endeutament de la ciutat. D'aquesta manera, aquests diners es destinaran a amortitzar els préstecs, assolint així l'objectiu de reduir el deute per sota del 60% abans que acabi el 2018.

 

Noves inversions abans de final d'any

Durant aquest ple extraordinari, l'equip de govern del consistori de la capital del Baix Ebre ha fet també tres modificacions pressupostàries per tal d'executar noves inversions abans de final d'any.

 

Concretament, s'ha aprovat l'enderroc de l'antiga seu del Club de Rem i la urbanització de la zona, la reforma dels parcs infantils de la ciutat , la millora del ferm de la pista de rodament del Velòdrom municipal, i l'arranjament del nou aparcament al barri de Ferreries que facilitarà l'accés del nou Complex Esportiu.

 

Totes les propostes s'han aprovat amb el vot a favor de l'equip de govern format pel PDeCAT i ERC i l'abstenció dels grups de l'oposició, formada per Movem Tortosa, PSC, PP i CUP.

 

Reordenació urbanística

En la mateixa línia d'acció, en el darrer plenari ordinari, l'equip de govern va aprovar una partida de 140.000 euros per expropiar les antigues instal·lacions del Club de Rem, amb la voluntat de reordenar la zona entre el parc municipal Teodor González i el riu Ebre; donant continuïtat i millorant la connexió viària amb el passeig de Ribera.

 

L'alcaldessa ha mostrat la voluntat del govern tortosí perquè aquestes obres, juntament amb la millora dels parcs infantils, l'arranjament del nou aparcament de Ferreries i la millora del ferm de la pista de rodament del Velòdrom, s'iniciïn a finals d'aquest 2018, un cop es tinguin a punt els tràmits d'exposició pública.

 

Tortosa | Cedida
Comentaris