ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Neix l'Associació d'Hostaleria de les Terres de l'Ebre «per unificar l'oferta gastronòmica» de la regió

Agruparà les associacions gastronòmiques fins ara actives al Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i la Ribera d'Ebre
L'Associació d'Hostaleria de les Terres de l'Ebre s'ha presentat oficialment aquest divendres | Cedida

Les Terres de l'Ebre ja disposen, des d'aquest divendres, 26 d'abril, d'una associació pròpia d'empresaris de l'hostaleria de la regió: l'AEH Terres de l'Ebre. Sota el paraigua de l'Associació Empresarial d'Hostaleria de la demarcació de Tarragona i en paral·lel a altres col·lectius com el de la capital territorial, la versió ebrenca ja està en marxa. El seu objectiu és unificar la diversa oferta gastronòmica de les Terres de l'Ebre sota un paraigua comú.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Fins ara existien quatre petites associacions gastronòmiques locals a l'Ebre: les AEH del Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre. Amb la consolidació del nou col·lectiu, que aconsegueix aglutinar aquestes quatre branques, es pretén unificar l'estratègia empresarial i del turisme gastronòmic en la zona sud de la demarcació.

 

Francesc Pintado: «La gastronomia de les Terres de l'Ebre mostra múscul»

El president de l'Associació Empresarial d'Hostaleria de la demarcació (AEHT), Francesc Pintado, ha destacat que «la gastronomia de les Terres de l'Ebre s'uneix i mostra múscul» amb aquesta passa endavant. El nou president de l'associació ebrenca, Lluís Maldonado, ha avançat que «volem incrementar el teixit i el múscul del sector de l'hostaleria, així com unificar l'oferta gastronòmica del territori sense oblidar la seva diversitat».

 

Pintado ha subratllat que «les Terres de l'Ebre són un producte de luxe, en un entorn natural i amb unes mans expertes». Per al president de l'AEHT, «l'altíssim nivell gastronòmic que tenim al territori» necessita un impuls en forma d'aposta conjunta, que s'aconsegueix resoldre amb la creació de l'AEH ebrenca. «Hem de ser ambiciosos, apuntar alt i estar a l'altura per dinamitzar el sector», ha instat durant la presentació.

 

També et pot interessar