Bolca un camió a la carretera C-12 a Flix

Hi ha retencions en els dos sentits de la via i s'està donant pas alternatiu
Imatge d'arxiu d'un camió bolcat retirat per una grua | Bombers

 

Aquest dilluns al matí, un camió ha bolcat a la carretera C-12 al seu pas pel municipi de Flix. En aquest sentit, a causa dels fets s'està donant pas alternatiu als vehicles que passen per aquesta via i, afortunadament, el conductor del vehicle pesant, ha sortit il·lès de l'accident, segons ha informat el Servei Català de Trànsit a TarragonaDigital.

S'accidenta un camió a Flix

El servei d'emergències han rebut l'avís de l'incident quan faltaven deu minuts per a dos quarts de vuit del matí. En aquest sentit, un camió ha bolcat a la carretera C-12, en el punt quilomètric 85, al seu pas pel municipi de Flix, a la Ribera d'Ebre. 

El vehicle pesant ha quedat travessat a la carretera en quedar bolcat el remolc. Afortunadament, el conductor ha sortit il·lès de l'accident. D'altra banda, a causa de l'incident, ha sigut necessària l'actuació d'una grua per apartar el vehicle pesant. Per aquest motiu, hi ha retencions en els dos sentits de la via, ja que s'està donant pas alternatiu, pel carril que ha quedat obert a la circulació.

Quan faltaven pocs minuts per un quart d'onze del matí, el Servei Català de Trànsit ha informat que la via ha quedat tallada en tots dos sentits, ja que s'estava retirant el vehicle accidentat i han ocupat els dos carrils de circulació. 

En aquest sentit, no s'ha pogut circular per aquesta via fins als voltants de les dotze del migdia, aquan s'ha restablert la circulació i ja començava a ser fluida en aquest tram de la C-12, al seu pas pel municipi de la Ribera d'Ebre.

"ATENCIÓ: 4 intoxicats en un incendi a l'Ebre" "Ascó entra en parada per fer la 26a recàrrega de combustible"