Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

ATENCIÓ

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

Troben un boletaire que s'havia perdut al Mont Caro, a Roquetes

L'home, de 23 anys, va separar-se del grup i va quedar desorientat
Mont Caro | Cedida

 

Un boletaire de 23 anys va ser localitzat ahir dimarts, 11 de setembre, després de perdre’s al Mont Caro —al massís dels Ports de Tortosa-Beseit—, al terme municipal de Roquetes. Segons els Bombers de la Generalitat, el jove, que caminava en grup pel bosc, va separar-se dels companys i es va desorientar.

 

Els Bombers el busquen durant dues hores

Arran de l’avís, a tres quarts de tres de la tarda, els Bombers van activar un dispositiu de recerca que va durar dues hores, fins que van poder trobar-lo. L’home, que es trobava en perfectes condicions, va ser acompanyat fins al seu cotxe.

 

Al lloc dels fets, els Bombers de la Generalitat van enviar-hi diversos vehicles terrestres i la unitat canina.

 

Espectacular salvament d'una ciclista reusenca a Osca

Dilluns, 10 de desembre, una dona de 42 anys i veïna de Reus va patir un greu accident quan feia una ruta en bicicleta entre les localitats de Sesué i Castejón de Sos, a prop de Benasque, a Osca.

 

La ciclista, que va caure, va haver de ser evacuada en helicòpter a través del Grupo de Rescate Especial de Intervención de Montaña de la Guardia Civil de Benasque, cap a les vuit del vespre, quan ja era fosc. L'espectacular maniobra de salvament va quedar registrada en un vídeo que ha compartit la Guàrdia Civil.

 

 

Pateix un traumatisme cranioencefàlic, però es troba fora de perill

L'accident, concretament, li va provocar un traumatisme cranioencefàlic i, un cop a terra, els serveis mèdics li van practicar una sèrie de maniobres de primers auxilis, abans de traslladar-la en ambulància cap a l'Hospital de Barbastro.

 

A banda d'aquesta lesió al cap, la reusenca també presentava una luxació al dit gros i diversos cops a les cames i braços. A hores d'ara, la víctima continua a Osca, recuperant-se de les ferides, tot i que no es tem per la seva vida.

Comentaris