El brot de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús empitjora: dues noves defuncions i 19 positius per Covid-19

S'han comptabilitzat 14 nous casos en els brots de les Terres de l'Ebre

El brot de coronavirus a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa, cada cop transmet pitjors sensacions. El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha actualitzat el cas de l'hospital ebrenc i, en les últimes hores, hi ha hagut dues noves defuncions per coronavirus. En total, ja se sumen quatre morts des de l'inici del brot. 

Així mateix, al centre hospitalari de titularitat de l'Ajuntament de Tortosa, el brot ja afecta 19 persones, nou més que en les últimes informacions facilitades per Salut, on hi ha professionals sanitaris, pacients i germanes de la Consolació. Per tenir en compte el nombre de contactes s'està fent un seguiment de cribratge a tot l'Hospital de la Santa Creu de Jesús.

Catorze nous casos de coronavirus en els brots

El Departament de Salut, en el balanç diari que facilita, ha comptabilitzat 14 nous casos de coronavirus a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre. Aquests, estan repartits entre els brots de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús, que en suma 10 als que ja tenia, i el sorgit a l'Hospital Comarcal d'Amposta, que en són quatre i ha estat provocat a partir d'un dels que va haver-hi a Sant Carles de la Ràpita.

Com a novetats en els brots de les Terres de l'Ebre, hi ha una persona hospitalitzada per coronavirus del brot del claustre de professors del Perelló i una altra del brot de Sant Carles de la Ràpita i l’Hospital Comarcal d’Amposta. Així mateix, el nombre de contactes del brot del Raval de Crist a Roquetes és de 5 persones, dins el mateix àmbit familiar.

"Les campanyes dels cítrics i la verema de l'Ebre, davant la Covid-19" "Cas Freginals: La fiscalia apressa la jutge per obrir el judici oral per l'accident"