Un centenar de participants en la primera cursa urbana de Móra d'Ebre

El recorregut ha passat pels llocs més emblemàtics del municipi

El municipi de Móra d'Ebre ha celebrat avui la seva primera cursa urbana a la localitat. El recorregut de 10 quilòmetres ha aplegat a 105 participants que han corregut per camins i carrers del terme municipal de la població. El recorregut de la primera edició de la Cursa Urbana 10 K Móra s'ha dissenyat amb l'objectiu que els corredors passessin pels llocs més emblemàtics del municipi i pel costat dels monuments, amb l'excusa de fer esport.

Més de 100 persones a la Cursa Urbana 10 K Móra

Des de l'Ajuntament de Móra d'Ebre i amb la col·laboració de l'associació esportiva Picossa Trail i l'Associació Excursionista La Picossa, avui diumenge 3 de febrer s'ha dut a terme la primera edició de la Cursa Urbana 10 K Móra. El corredor Daniel Baena Miravete, de Badalona ha estat el guanyador de la cursa de Móra d'Ebre amb un temps de 37,30 minuts. En la categoria femenina, Sandra Vilella de Benifallet ha estat la guanyadora amb un temps de 45,22 minuts.

D'altra banda Lluisma Mas, de Riudoms, ha quedat segon a la cursa i El tercer classificat ha sigut Enric Caballé, de Riudecanyes. En la categoria femenina la segona classificada de la cursa ha estat la tarragonina Marian Garbajosa, de Tarragona, seguida en la tercera posició per Anna Garcia, de Barcelona.

La cursa ha passat pels llocs més emblemàtics de Móra d'Ebre

La cursa s'ha iniciat a les deu del matí al Pavelló Municipal de Móra i amb un recorregut circular els participants han fet 10 quilòmetres de trajecte. La cursa ha comptat amb un desnivell de 52 metres positiu acumulats. Els participants han passat per indrets emblemàtics del municipi, com ara el castell, la passera del castell, el Club Nàutic, el passeig del Pont, l'illa de Saurí, les Sénies, entre molts altres.

L'any vinent es tronarà a repetir la a Cursa Urbana 10 K Móra

Des de l'organització expliquen que l'objectiu era promoure l'activitat física a la localitat i apropar l'esport al veïnat de Móra d'Ebre. Per aquest motiu han manifestat la seva satisfacció en la primera edició de la Cursa Urbana 10 K Móra, i ara ja tenen la mirada en la cursa de l'any vinent.