El Concurs de Fotografia de la Terra Alta celebra la seva 25a edició

Les dues millors fotografies de cada categoria s'emportaran 300 i 150 euros respectivament i un lot de vins de la DO Terra Alta
Imatge guanyadora de la categoria Indrets de la Terra Alta, 'I al fons, les Roques d'en Benet'. | Cedida

 

El Concurs de Fotografia de la Terra Alta, organitzat pel Consell Comarcal, torna com cada any aquestes dates, i ho fa, en aquesta ocasió, celebrant la seva 25a edició. Obert a tothom que hi vulgui participar, sense importar l'edat ni el lloc de residència, el concurs permet presentar un màxim de tres obres per a cada modalitat, 'Indrets de la Terra Alta' o tema lliure, que no hagin estat premiades ni publicades a la Terra Alta.

 

Un accèssit per a residents a la comarca menors de 30 anys

El format de la imatge fotogràfica no pot ser inferior a la mida mínima de 20x30 centímetres i sobre paspertú de dimensions de 40x50 i un gruix màxim de 2 mil·límetres. Les tècniques admeses, per altra banda, són blanc i negre, color i manipulacions de la imatge. Al dors de la fotografia ha de figurar el títol de l'obra, el tema, el nom i els cognoms de l'autor, el NIF, l'adreça postal i de correu electrònic i el telèfon. A més, els fotògrafs terraltencs hauran d'incloure la data de naixement, ja que els menors de 30 anys, residents a la comarca poden enviar les imatges per correu electrònic, ja que opten a un dels dos accèssits.

 

Les fotografies es podran lliurar personalment o per correu postal al Consell Comarcal de la Terra Alta, als baixos del número 1 del carrer de la Bassa d'en Gaire de Gandesa (43780). Per més informació, es pot trucar al telèfon del Consell Comarcal (977 420 018), enviar un correu a concursfotografia@terra-alta.cat o accedir a la pàgina web, on podreu trobar les bases senceres. El termini d'admissió de les obres finalitza el 31 pròxim d'octubre, i el veredicte no es coneixerà fins al mes de desembre.

 

Cada participant optarà a un únic premi per tema. Per a cada categoria, 'indrets de la Terra Alta' i categoria lliure, es donen dos premis, de 300 euros per als guanyadors i 150 pels respectius segons llocs i un lot de vins de la DO Terra Alta per a cadascun. A banda, hi ha convocats dos accèssits per Raimon Fotògraf, que atorgarà sengles trofeus i els vins a les millors fotografies, un per a les presentades per autors joves de la comarca i l'altre obert.