Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Condemnat per apallissar una persona a Tortosa i fer-li perdre l'ull

L'home ha estat condemnat a tres anys i mig de presó, a pagar una compensació de 15.000 euros i amb una ordre d'allunyament de 500 metres amb la víctima
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

Un home ha estat condemnat a tres anys i mig de presó per haver agredit una persona que va acabar perdent l'ull. Els fets es van produir el juliol del 2016, a Tortosa. L'agressor es va creuar amb la víctima al voltant de l'estació de ferrocarrils, acompanyat per un altre jove. Segons els testimonis, els dos individus es van creuar amb el tercer, i van començar a propinar-li cops al cap i al rostre de la víctima, que producte d'aquestes lesions va perdre l'ull perforat, que ja es trobava afectat a causa d'una patologia, diagnosticada l'any 1995. 

 

La Secció Quarta de l'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat l'agressor amb la pena anteriorment esmentada, i a pagar una indemnització econòmica de 15.000 euros, a més d'una ordre d'allunyament de 500 metres amb la víctima, de cinc anys de durada. L'altre jove agressor es troba en cerca i captura, ja que es troba fugit des del moment que es van produir els fets.

 

La disputa va començar per un paquet de tabac

Els fets es van produir el juliol de 2016. El condemnat anava acompanyat d'un altre jove i es trobaven, durant les primeres hores del matí, prop del barri de l'estació de Tortosa. Els dos individus es van trobar amb la víctima i van començar a increpar-la. Quan tot semblava que quedaria en una disputa verbal, els dos homes es van llançar contra la víctima propinant-li cops a l'alçada del coll i el rostre. Passats aproximadament uns trenta segons, els dos agressors van parar el seu atac contra la víctima, fugint del lloc dels fets, ja que un vianant es dirigia cap a ells.

 

Com a conseqüència de l'agressió, la víctima va acudir a l'Hospital Verge de la Cinta, per rebre tractament sanitari. Els professionals mèdics van haver d'operar-lo, extraient un ull de l'afectat. Aquest ull patia una patologia crònica i gairebé no exercia la seva funció, fet que va provocar que fos extirpat i substituït per una pròtesi ocular. La víctima, a banda d'aquesta intervenció, va romandre ingressat a l'hospital onze dies, a causa d'una complicació d'un procés infecciós.

 

L'acusat en la seva declaració va afirmar que la víctima els havia demanat que compressin un paquet de tabac, avançant els diners. Quan es van trobar, la víctima va demanar el paquet, però en aquell moment no el portaven a sobre, d'aquesta manera es va iniciar una disputa amb la víctima i segons l'agressor, tots van seguir el seu camí sense que es produís cap agressió. L'Audiència de Tarragona ha condemnat l'home a tres anys i mig de presó a més de pagar a la víctima una quantitat de 15.000 euros.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris