Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una conductora aconsegueix sortir d'un cotxe en flames a Amposta

Els fets han passat a la carretera TV-3405 i la dona ha estat evacuada pels seus familiars del lloc de l'incident
Els Bombers han enviat dues dotacions fins al lloc de l'incident on un cotxe s'ha calcinat completament | Bombers

 

Una dona ha patit un accident a la carretera TV-3405, dins del terme municipal d'Amposta, i en sortir-se de la via, el vehicle ha començat a incendiar-se. Afortunadament, ha pogut sortir del cotxe en flames i ha pogut ser evacuada per familiars del lloc de l'incident, sense ferides importants. Tanmateix, han actuat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta.

 

Una conductora surt de dins un cotxe en flames a l'Ebre

El servei d'emergències ha rebut l'avís de l'incident aquest migdia de divendres, 2 de novembre, concretament, quan faltaven pocs minuts per a dos quarts d'una. En aquest sentit, han estat alertats que una dona ha patit un accident, quan s'ha sortit de la carretera TV-3405 que passa pel municipi d'Amposta i el seu vehicle ha començat a incendiar-se, afectant la part davantera del motor.

 

Afortunadament, la dona ha pogut sortir del cotxe en flames rapidament, abans de sofrir ferides greus. Segons informen bombers, la conductora tenia ferides molt lleus. Així doncs, han enviat dues dotacions per treballar en aquest incident, el qual ha estat en el punt quilomètric 8,5 de la via que passa per la comarca del Montsià. En menys d'una hora han aconseguit apagar les flames del vehicle, el qual s'havia quedat parat enmig d'un arrossar, al costat de la carretera de la qual s'ha sortit.

 

A més dels Bombers, també han anat fins al lloc dels fets, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta i la dona ha estat evacuada del lloc dels fets per la seva família, ja que no tenia ferides importants.

 

La dona ha resultat ferida molt lleu i ha estat evacuada per la seva família | Bombers

 

Comentaris