Invertiran 23,6 MEUR a les Terres de l'Ebre per estimular i fomentar l'ocupaci贸

El SOC preveu atendre m茅s de 9.000 persones
Treball destinar脿 23,6 MEUR a estimular i fomentar l'ocupaci贸 i l'economia | TarragonaDigital

 

El Departament de Treball, Afers Socials i Fam铆lies destinar脿 l'any que ve 23,6 milions d鈥檈uros a pol铆tiques per activar, estimular i fomentar l'ocupaci贸 i el desenvolupament econ貌mic a les Terres de l鈥橢bre. D'aquests, 14,7 milions es distribuiran a trav茅s dels programes del Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya (SOC). La resta es destinar脿 a programes per la inserci贸 al mercat de treball (7,2 milions), programes de treball per a les persones amb discapacitat (1,1 milions) i foment de l鈥檈conomia social, l鈥檃utoocupaci贸 i el treball aut貌nom (574.000 euros). Es preveu beneficiar 9.237 persones al territori. Tamb茅 hi haur脿 1,6 milions d'euros per reparar els danys de l'incendi de la Ribera d'Ebre.

 

Entre les novetats i actuacions previstes tamb茅 s'inclou un pla de qualificaci贸 en Tecnologia M貌bil, per formar i qualificar professionals en diferents 脿mbits TIC que requereix el mercat laboral, un pla pilot de Certificats de Professionalitat en instituts, un programa d'aprenentatge per a la professionalitzaci贸 destinat a persones en situaci贸 de desocupaci贸 i en risc d'exclusi贸 social i laboral, un de formaci贸 en el marc de la campanya agr脿ria, i un treball per ocupacions, a trav茅s d'un portal amb informaci贸 de l'Observatori del Treball i Model Productiu sobre ocupacions en el mercat de treball, 煤til per prendre decisions sobre orientaci贸 professional.

 

Es mantenen les accions de formaci贸 d鈥檕ferta adre莽ades priorit脿riament a persones treballadores desocupades (FOAP), el projecte Singulars, per refor莽ar l鈥檕cupabilitat i les compet猫ncies professionals de les persones joves, l'Enfeina鈥檛, que fomenta accions per a la contractaci贸 laboral temporal i acompanyament a la inserci贸 de les persones en situaci贸 d'atur de llarga durada, o programes d'orientaci贸.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris
Josep
Faena para los discapasitachs i persones en minusvalies non yan , tres anys buscan faena i ningu men dona!! Que ambusteros que son estos politicuchos