PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Crema completament una casa de fusta a Deltebre

La casa ha quedat completament calcinada | Bombers de la Generalitat

 

 

Una casa de fusta ubicada a Deltebre va cremar completament ahir al vespre, per causes que encara es desconeixen. Passaven tres minuts de dos quarts de nou del vespre quan els bombers de la Generalitat van ser alertats de l'inici d'un incendi a una casa del carrer de Joan Miró número 55 de Deltebre, al Baix Ebre.

Tan bon punt van rebre l'avís es van personar al lloc dels fets on l'incendi ja estava avançat doncs l'habitatge era de fusta fet que va facilitar que les flames es propaguessin ràpidament per l'immoble. 

 

L'incendi hauria començat a la llar de foc

 

Les primeres investigacions apunten a que l'incendi hauria començat a la llar de foc i que ràpidament es va propagar pel sostre de la casa, que tenia una sola planta. A causa de l'incendi no hi va haver cap persona ferida i tampoc va ser necessari desallotjar ningú ja que a l'arribada dels bombers ja no hi havia ningú a l'interior de la casa.

 

Deu dotacions de bombers que van treballar fins a la matinada

 

Per tal de fer front a les flames va ser necessari activar deu dotacions de bombers que van estar remullant la zona i realitzant els treballs d'extinció fins a les dues de la matinada aproximadament, quan el foc es va donar ja per extingit. A banda d'aquest incendi al Baix Ebre, la nit de Nadal i les primeres hores del matí d'avui han estat força tranquil.les tant al Camp de Tarragona, com a les Terres de l'Ebre, on no s'ha hagut de treballar en cap incendi d'importància.

 

Consells per prevenir els incendis a casa

 

Des del cos de bombers recorden que per tal de prevenir els incendis domèstics, cal anar amb compte amb les distraccions quan s'està cuinant amb foc, comprovar que els fogons sempre estan apagats i netejar sovint els filtres de la campana extractora per tal que l'aspiració de l'aire es faci correctament.

 

De la mateixa manera, es recomana no sobrecarregar els endolls, ni cobrir llums o làmpades amb teles, papers o plàstics. Pel que fa a la calefacció, cal apartar els aparells calefactors de materials combustibles com cortines, llençols, entapissats, cobrellits, etc. i finalment, cal vigilar molt també amb les espelmes, barres d'encens i elements amb brasa o flama oberta.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris