Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'incendia el menjador i la cuina d'un habitatge a Gandesa

Els Bombers han donat per extingit l'incendi a les 3.26 hores de la matinada
La casa que s'ha vist afectada està situada al carrer d'Horta número 2 de Gandesa | Bombers

 

Ensurt aquesta matinada a la Terra Alta. Un habitatge situat al carrer d'Horta de Gandesa s'ha incendiat mentre hi havia una dona dins l'immoble. Les parts de la casa que s'han vist més afectades són el menjador i la cuina, que s'han cremat completament. Els Bombers de la Generalitat hi han actuat amb cinc dotacions i, afortunadament, no hi ha hagut cap ferit. 

 

S'incendia completament el menjador i la cuina d'una casa a Gandesa

Quan passaven vuit minuts de les tres de la matinada, s'ha donat l'avís que hi havia un incendi en una casa al municipi de Gandesa, a la Terra Alta. Aquest, situat al número 2 del carrer d'Horta, es tracta d'una casa de planta baixa, la qual compta amb dos pisos, que va començar a cremar. 

 

De resultes de l'incendi, el menjador i la cuina de l'habitatge, situats en la primera planta, han quedat completament cremats. D'altra banda, la resta del domicili, com el sostre i alguna biga, ha quedat afectat per culpa del fum i la temperatura del foc.

 

Fins al lloc de l'incident s'hi han apropat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han treballat per apagar les flames que hi havia en l'edifici. En aquest sentit, han donat per extingit l'incendi a prop de dos quarts de quatre de la matinada.

 

Una dona estava a dins de l'habitatge quan s'ha declarat l'incendi

En el moment que s'ha declarat l'incendi, hi havia una dona a dins la casa. Afortunadament, el succés no ha causat ferits i aquesta persona n'ha sortit il·lesa. Això sí, a causa del foc, ha passat la nit fora de l'edifici per seguretat. En aquest sentit, l'arquitecte municipal haurà de visitar l'edifici per tal de valorar els danys que ha causat l'incendi i decidir si la casa es pot habitar en els pròxims dies.

Comentaris