Deltebre celebra la Setmana Santa amb el capellà damunt un camió

S'han hagut d'anul·lar tots els actes de Setmana Santa

La Conferència Episcopal Espanyola fa uns dies que va manifestar la voluntat de suspendre les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa 2020, així com les professons i els actes de pietat popular, com a mesura eficaç per combatre l’expansió de la pandèmia del coronavirus

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Davant d'aquesta dràstica mesura, els municipis d'arreu del territori català i tarragoní s'han hagut de reinventar per poder celebrar la Setmana Santa 2020 de forma telemàtica i, així, els partícips dels actes religiosos ho puguin gaudir confinats des de casa. 

Deltebre celebra la Setmana Santa a la seva manera

Encara queden dies per finalitzar l'estat d'alarma. En plena Setmana Santa, però, al municipi de Deltebre no han volgut perdre tots els actes de la festivitat i els veïns i veïnes del municipi n'han pogut presenciar un de ben peculiar.

Les xarxes socials han estat testimonis d'una pregària celebrada al municipi ebrenc amb una imatge surrealista en els moments que s'estan vivint. El capellà de Deltebre a sobre del remolc d'un petit camió, que servia d'escenari, un gran marc amb la imatge de Jesucrist al fons, i micròfon en mà, anava recitant la paraula de Déu aturant-se davant de les cases on sortien alguns veïns a veure què passava.

  

"🍑 La urgent mesura del Govern per la temporada de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre" "🍇🍷Bones notícies per als vins de la Terra Alta"