Els dos homes que van intentar segrestar una nena de 8 anys a la Ràpita s'enfronten a 8 anys de presó

Els fets van tenir lloc el passat mes de novembre, quan la nena i la seva mare anaven cap a l'escola

 

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà la setmana que ve, el cas de l’intent de segrest d’una nena de 8 anys a Sant Carles de la Ràpita, el passat novembre. L’òrgan judicial jutjarà dos homes acusats d’un delicte de detenció il·legal en grau de temptativa i d’un altre delicte de tinença il·lícita d’armes.

 

Els fets van tenir lloc a la localitat del Montsià a principis del passat mes de novembre del 2018. Segons el fiscal, els acusats, «actuant acord entre ells i amb ànim d’atemptat contra la llibertat de la víctima», una nena de 8 anys, van intentar segrestar la menor quan estava de camí a l’escola Carles III, al costat de la seva mare.

 

Un dels acusats va agafar la nena mentre l'altre apartava la mare

Els dos acusats, de nacionalitat espanyola i romanesa, eren dins d’un vehicle, quan un d’ells va sortir del seient del copilot i va agafar la menor amb força, amb la intenció d’introduir-la dins del cotxe. Mentrestant, l’altre acusat, que era al seient del conductor del cotxe, va agafar la mare de la nena, per tal que deixés d’oposar resistència i així poder aconseguir el segrest de la. Alguns agents de la Policia Local i una tercera persona que passava pel lloc van aconseguir impedir el segrest.

 

Els acusats van aconseguir fugir amb el vehicle, però més tard van poder ser interceptats i detinguts a la cruïlla entre el carrer 12 d'octubre i l'avinguda Constitució del municipi del Montsià. Durant el registre, la policia va localitzar una arma tipus pistola, de la qual els acusats no tenien permís de tinença. Per tot, el fiscal demana 8 anys de presó per a cada acusat, pels dos delictes, el de temptativa de detenció il·legal i el de tinença il·lícita d’armes. El judici se celebrarà dimecres vinent, 10 de juliol, a l'Audiència Provincial de Tarragona.