Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 20 de maig

MÉTEO

El temps millora aquesta setmana amb temperatures que remunten

Demanen cinc anys de presó per quatre traficants de les Terres de l'Ebre

Seran jutjats a l'Audiència Provincial de Tarragona aquest dilluns 8 d'octubre, acusats d'un presumpte delicte contra la salut pública
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

Aquest dilluns 8 d'octubre, quatre persones de les Terres de l'Ebre seran jutjades a l'Audiència Provincial de Tarragona, acusades de presumptes delictes de tràfic de drogues i delictes contra la salut pública. Els fets es van produir l'any 2009 i les diligències judicials es van obrir el passat 2 d'octubre. La Policia Judicial va escorcollar dos domicilis de dos dels acusats als municipis de La Cava i l'Ampolla, trobant diverses substàncies estupefaents llestes per a la seva distribució, plantes de cànnabis, bàscules per al tractament de les substàncies i una arma de foc.

 

El fiscal de l'Audiència de Tarragona demana sis anys de presó per un dels acusats, a causa de reincidència delictiva i els seus antecedents penals de diferent índole. D'altra banda, la resta d'acusats s'enfronten a penes de cinc anys de privació de llibertat.

 

Se'ls acusa de tràfic de substàncies estupefaents i de delictes contra la salut pública

Dilluns 8 d'octubre se celebrarà a l'Audiència Judicial de Tarragona, la segona jornada de la causa penal oberta contra quatre acusats de tràfic de drogues de les Terres de l'Ebre. La primera vista protocol·lària es va produir a l'Audiència el passat 2 d'octubre, on es van obrir les causes penals contra els individus acusats. Aquestes acusacions es basen en dos escorcolls que la Policia Judicial va realitzar en dos domicilis dels municipis ebrencs de La Cava i l'Ampolla, nou anys enrere, el 2009.

 

Els agents al primer domicili intervingut, van trobar diverses substàncies estupefaents, haixix i marihuana, preparades per a ser distribuïdes. A l'immoble escorcollat s'hi van trobar amb una bàscula de precisió per al tractament d'aquestes substàncies, cinc plantes de cànnabis sativa i un revòlver. En l'altre domicili, la Policia Judicial va intervenir nombroses substàncies estupefaents, bàscules i plantes de cànnabis.

 

Els quatre acusats seran jutjats per delictes contra la salut pública, en la modalitat de substàncies que causen greu dany a la salut i tràfic de drogues. A més, un dels acusats s'enfronta a penes de 6 anys de presó per reincidència. Pels altres tres encausats, Fiscalia demana cinc anys de presó.

 

Demanen 5 anys de presó contra un controlador d'accés de La Pineda

Dimecres 9 d'octubre, un home serà jutjat a l'Audiència Provincial, acusat d'un delicte de lesions de deformitat en un menor d'edat. Els fets es van produir en una discoteca de La Pineda l'any 2015, quan el controlador d'accés de la sala va intervenir al menor, expulsant al jove fora del local i causant-li lesions a causa de diverses contusions per cops de puny a diverses parts del cos del menor. La Fiscalia s'encausa contra el controlador d'accés, demanant cinc anys de presó contra l'acusat.   

Comentaris