Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

Denuncien un conductor per fer ziga-zagues a l'N-340, a Alcanar

Agents dels Mossos d'Esquadra han denunciat el conductor, de nacionalitat marroquina, amb una sanció de 500 euros i la pèrdua de 6 punts del carnet

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | Twitter

 

Els Mossos d'Esquadra han interceptat, durant la matinada del passat dijous 20 de setembre, un home que conduïa un vehicle amb excés de càrrega i, que mentre circulava, feia ziga-zagues, convertint-se en un perill manifest per a la seguretat viària. El vehicle va ser immobilitzat pels agents, fins que el conductor no va solucionar els problemes d'excés de càrrega. 

 

Es tracta d'un home de nacionalitat marroquina, resident a la localitat de Saidí, al Baix Cinca. S'enfronta a una sanció administrativa de 500 euros, a més de la detracció de sis punts del permís de circulació.

 

Feia ziga-zagues a causa de l'excés de pes

Una patrulla de trànsit del cos policial dels Mossos d'Esquadra va haver d'interceptar un vehicle a l'N-340, al seu pas per Alcanar. El succés es va produir al voltant de les 2 de la matinada del dijous 20 de setembre. Els agents van observar com un vehicle es trobava fent ziga-zagues de manera continuada mentre circulava per la via. Van procedir a la intervenció del vehicle, ja que estava suposant un perill per a la seguretat viària així com una causa probable de sinistralitat.

 

Un cop immobilitzat el vehicle, es van trobar en el fet que aquest estava sobrecarregat i estava circulant de manera inestable a causa del seu excés de càrrega. En tractar-se d'un perill per a la seguretat viària, el sobrepès del vehicle va haver de ser corregit, per tal que tornés a circular per la carretera. El conductor va ser sancionat pels Mossos.

 

És un home de nacionalitat marroquina i veí de Saidí, un poble del Baix Cinca. Ha estat sancionat amb una multa de 500 euros i la pèrdua de sis punts del seu carnet de conduir.

 

Dos ferits lleus en un accident a l'AP7

Quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de quatre de la matinada, el servei d'emergències ha rebut l'avís d'un accident a l'autopista AP-7, al seu pas per Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. En aquest sentit, dos vehicles s'han vist involucrats en una la col·lisió per encalç, és a dir, un xoc per darrere. En aquest cas, els protagonistes de l'accident han estat un turisme i un camió.

Comentaris