Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Denunciat un veí de Tortosa per caçar tords de forma il·legal

Utilitzava un reclam elèctric del cant del tord i espartons envescats per caçar
Els Agents Rurals van denunciar un veí de Tortosa per practicar la caça del tord en modalitat de caça de barraca | Agents Rurals

 

Els Agents Rurals han denunciat a un veí de Tortosa per practicar la caça del tord en una modalitat il·legal. En aquest sentit, feia servir un reclam elèctric que no es pot utilitzar per a la caça d'aquestes aus, el qual se li va comissar, a més de tots els tords caçats i una escopeta que tenia carregada en dia no hàbil de caça.

 

Un veí de Tortosa denunciat per utilitzar reclam elèctric per caçar tords

Els Agents Rurals van enxampar un home mentre estava caçant d'una forma que no està permesa. Així doncs, el caçador, veí de Tortosa, estava caçant tords en la modalitat de barraca, un art de caça no selectiu i massiu. A més, utilitzava un reclam elèctric el qual simulava el cant del tord, específic per la caça d'aquests animals, i també tenia espartons envescats.

 

Per aquest motiu, els Agents Rurals van procedir a la denúncia. Tanmateix, per haver realitzat aquest tipus de caça van decomissar els tords que havia caçat l'home i el reclam elèctric que utilitzava per caçar. A més, també van agafar-li una escopeta que la persona denunciada tenia en una caseta de camp al costat de la barraca, la qual estava carregada i fora del seu domicili en dia no hàbil de caça.

 

En el terme municipal d'Ulldecona també es va detectar una barraca activa per la caça d'animals. En aquest sentit, es va realitzar una denúncia en tractar-se d'un mitjà de caça no selectiu i massiu. En la inspecció de la barraca, els agents van alliberar un tord i un tallarol de casquet.

Denunciat per caçar sense llicència a Deltebre

Mentre s'estava duent a terme una inspecció de la gent que estava practicant la caça d'aquàtiques en modalitat de lluna a Deltebre, es va denunciar un caçador per fer-ho sense llicència. A més, aquest portava una arma amb una capacitat de cartutxos superior a la permesa, ja que no es poden emprar armes semiautomàtiques que puguin allotjar més de tres cartutxos.

 

Per aquest motiu, se li van comissar els ànecs abatuts mentre caçava, a més de l'arma que estava utilitzant sense llicència i que no estava permesa per caçar.

Agents Rurals denuncien un home que no tenia llicència per caçar | Agents Rurals

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris