ÚLTIMA HORA

Tsunami Democràtic dona per assolides les tres jornades de protesta que havia convocat

EN DIRECTE

Els Mossos carreguen contra els manifestants que tallen l'AP-7 a Girona

Denunciats per pescar amb xarxa de tresmall en una zona prohibida del Delta de l'Ebre

En el moment de la inspecció, els infractors havien capturat uns 45 quilos de carpes
Els Agents Rurals, retornant les captures al canal | Agents Rurals

 

 

Els Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya han denunciat, al Delta de l’Ebre, dos veïns per pescar amb xarxa tresmall a l’interior d’un canal on és explícitament prohibit fer-ho.

 

Inspeccionades pels agents, aquestes persones havien capturat fins a 45 quilos de carpes. Els Agents Rurals, segons han explicat a través de les seves xarxes socials, han alliberat els animals i han apuntat que l’ús de la xarxa de tresmall «és un art de pesca que només poden usar els pescadors professionals».

 

 

Imatge del rescat del flamenc ferit al Delta de l'Ebre | Agents Rurals

 

Rescatat un flamenc ferit en un arrossar

A mitjans del mes de gener, la gran comunitat de flamencs del Delta es va veure alterada per un incident poc habitual. El passat 16 de gener, els Agents Rurals van haver de rescatar un exemplar d'aquesta espècie en un arrossar del Delta de l'Ebre, que presentava una ferida en una de les ales. L'animal va ser traslladat a un dels centres de fauna que els Agents Rurals tenen al territori, per tal d'iniciar el procés de recuperació.

 

El flamenc, una espècie molt protegida al Delta

El flamenc és una espècie molt protegida pels responsables del Parc Natural del Delta de l'Ebre. De fet, durant els últims cinc anys aquesta espècie ha patit una davallada d'aparellaments amb només 1.000 parelles.

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris