ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Tres detinguts al Baix Ebre per la venda de drogues

Els Mossos d’Esquadra van comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Roquetes | L'operatiu va permetre desmantellar un punt de venda de substàncies prohibides
Desmantellament dels Mossos d'Esquadra a un punt de venda de drogues al Baix Ebre | Cedida

 

 

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa, juntament amb la col·laboració de la Policia Local de Roquetes, van tenir el passat 9 de maig dues dones i un home, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

 

Els implicats, de 49, 50 i 57 anys, són veïns de Roquetes. Fa aproximadament un any, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per comprovar un possible tràfic de drogues per part d'un home que duia a terme aquesta activitat delictiva des d'un pis ubicat al barri de Ferreries de Tortosa. 

 

En el transcurs de la investigació els agents van poder verificar que l'home va traslladar aquesta activitat delictiva a un altre habitatge situat al carrer la Gaia, on comptava amb el suport de la persona que solia habitar el pis.

 

 

 

Cocaïna, marihuana, un miler d'euros i telèfons mòbils 

Els Mossos d'Esquadra van observar que diàriament es produïa una constant entrada i sortida de persones al pis, les quals passaven molt poca estona a l'habitatge. Tanmateix, es van identificar diverses persones després de la seva visita al domicili i es va comprovar que portaven substàncies estupefaents. 

 

El mateix dia 9 de maig, els agents van efectuar una entrada i perquisició judicial a l'esmentat pis. Durant l'escorcoll es van comissar 30 grams de cocaïna en roca, cinc embolcalls de cocaïna, una bosseta de marihuana, una bàscula de precisió, mil euros en metàl·lic, substàncies de tall, diversos estris per preparar les dosis i set telèfons mòbils. En el transcurs de l'operació es va detenir un home i dues dones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. 

 

Dos detinguts a disposició del jutjat d'instrucció 

Una de les dones detingudes va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de personar-se davant l'autoritat judicial competent quan sigui requerida. Els altres dos detinguts, que tenen nombrosos antecedents per fets delictius similars, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa, el passat 10 de maig, i es va decretar el seu ingrés a presó

 

 

Et pot interessar: