Detingut per vendre butlletes sostretes de la Grossa a Santa Bàrbara

Havia furtat dos paquets amb els bitllets a un company de feina
Un treballador d'una empresa de missatgeria venia butlletes sostretes de la Grossa a Santa Bàrbara | TarragonaDigital

 

Un treballador d'una empresa de missatgeria va ser detingut dilluns passat pels Mossos d'Esquadra per haver sostret 225 butlletes de la Grossa de l'empresa, amb un valor de 2.250 euros, i vendre-les a Santa Bàrbara, a la comarca del Montsià. Diverses persones van denunciar a la comissaria d'Amposta que no havien pogut cobrar el reintegrament de les butlletes de la loteria de Cap d'Any perquè els lectors de les màquines les consideraven nul·les. El número que s'havia venut era el 16.664.

Loteries de Catalunya va informar que dos paquets amb les butlletes que diverses persones havien intentat cobrar sense èxit havien estat denunciats com a perduts per una empresa de missatgeria en dates del 21 i 28 de desembre.

Les indagacions de la policia catalana van portar als agents a un bar de Santa Bàrbara, on s'havien venut les butlletes. La propietària de l'establiment va informar els agents que un client habitual del bar li va demanar si podria vendre diverses butlletes de loteria i ella va accedir sense sospitar que podrien tenir cap irregularitat. 

El treballador havia sostret els dos paquets a un altre repartidor company de feina. L'autor del furt posteriorment va dedicar-se a oferir una part de les butlletes als clients mentre realitzava la seva feina de repartidor i la resta les va oferir a la propietària del bar esmentat.  En anar a cobrar les butlletes, se'ls va fer saber que aquestes no havien estat validades, és a dir, que no podien ser cobrades. Segons va poder saber TarragonaDigital en el moment de la denúncia, aquestes s'havien pogut perdre i, posteriorment, venudes il·legalment o, com ha estat al final, sostretes.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

"EBRE: Gran notícia per a les aus del Delta" "Els jutjats de Tortosa es tornen a despertar amb excrements a la porta"