Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Detinguts al Baix Ebre quatre membres d'una banda que robava a les àrees de servei de l'AP-7

Van ser interceptats a l'àrea de servei «Baix Ebre» després d'aixecar sospites
Imatge de la detenció de la Guàrdia Civil al Baix Ebre. | cedida GC

 

Agents de la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar han detingut quatre membres d'una banda organitzada i estructurada que es dedicava als robatoris de diners i objectes de l'interior de vehicles aparcats a les àrees de servei de l'autopista AP-7. La detenció es va produir aquest dimarts, 16 d'octubre, a la tarda, quan agents de la Patrulla Fiscal Territorial de l'Ametlla de Mar estaven fent un servei de resguard fiscal a l'àrea de servei «Baix Ebre», ubicada a l'Aldea, en sentit sud de l'AP-7.

 

Van intentar fugir pel peatge de Tortosa però els carrils estaven ocupats

Els guàrdies civils van observar com dos individus corrien en direcció a un turisme amb dos ocupants que estava aparcat a l'àrea de servei. Aquest fet va fer aixecar les sospites dels agents, que van procedir a identificar els ocupants del cotxe, els quals van fer cas omís dels senyals dels agents i van fugir a gran velocitat per l'AP-7 en sentit sud. En aquell moment, una altra persona va demanar ajuda als agents de la Guàrdia Civil perquè acabava de ser víctima d'un robatori per part de dos individus de nacionalitat sud-americana.

 

La Guàrdia Civil, sospitant que el cotxe que havia fugit podia ser el dels autors del robatori, es va iniciar un seguiment per tal de localitzar i aturar el turisme. El cotxe va voler abandonar l'autopista a la sortida de Tortosa, però tots els carrils del peatge estaven ocupats per altres vehicles, així que finalment el cotxe sospitós va poder ser interceptat per la patrulla de la Guàrdia Civil.

 

Imatge d'uns agents de la Guàrdia Civil escorcollant el cotxe. | cedida GC

 

 

Entre els detinguts hi havia un menor d'edat

Els agents de la Guàrdia Civil van identificar els ocupants i van dur a terme un registre del vehicle, en el qual van trobar diversos dispositius electrònics, mòbils i una cartera amb diners i la identificació d'una dona. Per aquest motiu, els agents van detenir els quatre identificats per la seva presumpta participació en els delictes de robatori amb força, furt i pertinença a organització criminal.

 

Els detinguts eren quatre homes de nacionalitat xilena, un dels quals menor d'edat, i la resta d'entre 27 i 49 anys. Els detinguts tenien diversos antecedents policials i se'ls investiga per una possible implicació en altres robatoris comesos en àrees de servei de València, Tarragona i Castelló. Un cop hagin declarat en dependències policials, passaran a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.

Comentaris