Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Desarticulen a Tortosa la plantació d'un home que feia vídeos sobre cànnabis a YouTube

La Policia Nacional va decomissar 138 plantes de cànnabis de la varietat 'sativa' i 12 quilos de marihuana envasada, preparada per vendre
Imatge d'un agent de la Policia Nacional, durant el desmantellament de la plantació | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional han desmantellat, a Tortosa, una plantació de marihuana situada en una finca rústica de la zona. Durant l’operatiu, la policia va decomissar 138 plantes de cànnabis, 12 quilos de marihuana manufacturada i 270 envasos fitosanitaris per als cultius, entre d’altres objectes.

 

Segons la Policia Nacional espanyola, la producció d’aquesta droga es destinava, principalment, a la comarca del Baix Ebre.

 

El cap de la plantació tenia un canal de YouTube sobre cànnabis amb més de 9.000 seguidors

En la intervenció es van detenir tres persones, una de les quals, curiosament, tenia un canal de YouTube amb més de 9.000 seguidors on difonia vídeos molt ben fets sobre el creixement de les plantes, varietats de cànnabis, consells sobre el tractament, reg o temperatura, entre altres aspectes relacionats amb la marihuana.

 

La investigació policial va començar al setembre

La investigació, per la seva part, ja va començar el passat mes de setembre, després que la Policia Local de Tortosa informés la Policia Nacional sobre la possible existència d’una plantació de marihuana en una finca rústica del municipi.

 

Diverses indagacions van permetre saber que l’immoble havia estat llogat per una parella i que, allà, hi vivia un familiar que s’encarregava del manteniment i la vigilància de la instal·lació.

 

Piscina com a hivernacle i frau elèctric

Més enllà de les plantes i el material desmantellat durant l’escorcoll, els agents de policia també van trobar a la finca un disc dur que contenia informació sobre el cultiu i la cultura de la marihuana. Alhora, el registre va permetre comprovar que una de les zones de cultiu estava situada a l’interior de la piscina del terreny, transformada en una mena d’hivernacle cobert.

 

A més, l’electricitat necessària per al funcionament de la instal·lació i el cultiu de la droga s’obtenia també de forma il·legal.

 

Delictes contra la salut pública

El màxim responsable del planter, qui tenia el canal de YouTube especialitzat en cànnabis, i dues persones més, un home i una dona, han estat detinguts i se’ls imputen delictes contra la salut pública i frau elèctric.

 

 

—Desmantellen 2.500 plantes de marihuana al parc natural dels Ports

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris