EN DIRECTE

❗️💨 Alerta màxima a Tarragona pel fort temporal de vent

La Diputació inverteix dos milions d'euros en millorar la carretera entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita

Les obres s'han iniciat aquest mes de juliol i preveuen la instal·lació d'una barrera de seguretat per evitar caigudes al canal, la construcció d'una rotonda i l'ampliació de la calçada actual fins als sis metres
Les obres milloraran la TV-3408 que uneix Amposta i Sant Carles de la Ràpita. | Cedida

 

La Diputació de Tarragona treballa en el condicionament d’un tram de la carretera TV-3408 que uneix els municipis d'Amposta i Sant Carles de la Ràpita. Durant aquest mes de juliol s'han iniciat les obres que tenen com a objectiu millorar la seguretat viària en el tram comprès entre el punt quilomètric 0,7 i l’encreuament amb la carretera TV-3406.

 

Concretament, segons ha informat l'ens provincial a través d'un comunicat, entre les actuacions previstes hi ha la col·locació d’una barrera de seguretat al costat dret de la carretera per protegir de possibles caigudes al canal i la millora de la intersecció amb la TV-3406, mitjançant la construcció d’una rotonda.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

A més, aquests treballs serviran per ampliar la calçada actual fins als sis metres i per delimitar dos vorals laterals d’un metre cadascun. També es preveu la millora dels accessos a les finques confrontants amb la carretera i modificacions de la rasant a la via, però mantenint-ne el traçat original.

 

Les obres recentment iniciades formen part de la primera fase del projecte de millora de la TV-3408. La inversió pressupostada supera els dos milions d'euros i està previst que les actuacions s’allarguin durant gairebé un any, fins al juny del 2020. De moment, no està previst realitzar talls a la carretera; quan les obres ho requereixin està previst habilitar un pas alternatiu degudament senyalitzat.