La Diputació millorarà la seguretat viària a la TV-3401, de l'Ampolla a Deltebre

L'ens supracomarcal hi destinarà 615.000 euros i les obres tindran una durada prevista de quatre mesos
Imatge de la carretera TV-3401, al terme municipal de Deltebre | Diputació de Tarragona

 

 

La Diputació de Tarragona començarà aquest mes de febrer les obres de millora de la carretera TV-3401, entre l’Ampolla i Deltebre, a la comarca del Baix Ebre.

 

Les feines de condicionament de la via es faran des del punt quilomètric 6, punt d’accés a la platja de la Marquesa, fins al quilòmetre 9, corresponent a la cruïlla amb la carretera TV-3409.

 

Una inversió de 615.000 euros

La TV-3401, cal recordar-ho, comunica els municipis de l’Ampolla i Deltebre i, alhora, permet l’accés a espais de gran interès natural i turístic del Delta de l’Ebre. Els treballs tindran una durada prevista de quatre mesos i suposaran una inversió de 615.000 euros.

 

«Millorar la seguretat viària», l'objectiu

Segons la Diputació, l’objectiu d’aquesta obra és «millorar la seguretat viària d’aquest tram», de 5.650 metres, per la qual cosa «s’ampliarà la calçada fins a sis metres, permetent delimitar dos carrils de circulació de tres metres cadascun».

 

Alhora, s’ampliaran els diversos passos sobre canals i desguassos i es renovaran els sistemes de contenció. L’ens supracomarcal preveu, també, la millora del drenatge en aquells punts «on actualment es produeixen acumulacions d’aigua».

 

Les feines de millora viària a la zona del Delta acabaran, finalment, amb la renovació del paviment «amb mescla bituminosa en calent» i la corresponent senyalització horitzontal.

 

Actuació global de la Diputació a les vies ebrenques

L’acció, concretament, és fruit de la col·laboració amb l’Ajuntament de Deltebre —municipi per on passa el tram on es faran les obres— i forma part d’una actuació global de millores de seguretat i drenatge que la Diputació durà a terme a la xarxa local de carreteres de les Terres de l’Ebre.

 

 

Et pot interessar: