Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Detenen dos homes a Tortosa per cometre cinc robatoris

Els delinqüents han sigut detinguts després de robar tres cases de camp, un magatzem i a l'interior d'un vehicle
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. | TarragonaDigital.com

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones per realitzar diversos robatoris a les Terres de l'Ebre. Des de l'abril fins al juliol han realitzat aquests furts i, finalment, aquest mes de setembre han sigut detinguts. Tots dos, després de comparèixer al jutjat de guàrdia de Tortosa, han quedat en llibertat amb càrrecs, tot i tenir antecedents per fets similars.

 

Detinguts després de realitzar cinc robatoris a Tortosa

Els detinguts són dos joves, de 22 i 23 anys, veïns de la població de Tortosa i de nacionalitat espanyola. Tots dos han sigut detinguts com a presumptes autors d'un total de cinc robatoris amb força realitzats entre el set d'abril i el 19 de juliol en tres cases rurals, un magatzem i a l'interior d'un vehicle. Els furts s'han realitzat dins del terme municipal de Tortosa, concretament, a les partides de Mig Camí, Torre Gassia i el Coll de l'Alba.

 

Els lladres, per poder accedir a aquests llocs, van forçar reixes i finestres i, així, se'n van emportar diversos aparells electrònics, electrodomèstics i eines del camp. En aquest sentit, en una de les finques que van robar, van localitzar un vehicle, del qual en van trencar un dels vidres i, així, li van poder sostreure la ràdio. Les investigacions realitzades pels Mossos d'Esquadra, a més dels indicis recollits al lloc dels fets, han fet possible les detencions.

 

Finalment, els agents van poder detenir els culpables dels robatoris. En un primer moment, van arrestar un dels autors dels crims el passat dia 13 de setembre. D'altra banda, la segona detenció es va dur a terme aquest passat dijous dia 27. Gràcies a aquestes detencions, els agents van poder recuperar alguns dels objectes que es van sostreure en els robatoris. Finalment, els dos homes han hagut de comparèixer al jutjat de guàrdia de Tortosa i han quedat en llibertat amb càrrecs. Tanmateix, tots dos comptaven amb antecedents per fets similars pels quals se'ls ha jutjat.

Comentaris