Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Dos vehicles implicats en un accident a la C-12, a Flix

La col·lisió ha estat per encalç i dues persones han sortit il·leses
Col·lisió per encalç a la carretera C-12 al terme municipal de Flix | Google Maps

 

Durant el matí d'aquest dimecres, 12 de setembre, hi ha hagut un accident amb dos vehicles involucrats a la carretera C-12, al seu pas pel terme municipal de Flix, a la Ribera d'Ebre, segons ha informat el Servei Català de Trànsit a TarragonaDigital. De resultes de l'incident, dues de les persones que anaven en el vehicle, n'han sortit il·leses, i s'està donant pas alternatiu per un carril de la via.

 

Accident per encalç a la carretera C-12

Quan faltaven tres minuts per a les dotze del migdia, el servei d'emergències ha rebut l'avís que dos vehicles s'han vist implicats en una col·lisió per encalç, és a dir, un vehicle ha xocat per darrere a un altre dins del terme municipal de Flix. En aquest sentit, dues persones que anaven en els vehicles, afortunadament, no han sofert cap lesió i han sortit il·lesos.

 

Aquest incident ha estat a la carretera C-12, concretament, en el punt quilomètric 85 de la via al seu pas per la Ribera d'Ebre, la qual ha quedat tallada mig quilòmetre a causa de l'accident. A més, hi ha una circulació amb retencions, ja que s'està donant pas alternatiu pel carril que ha quedat lliure de la carretera.

 

 

Un ferit lleu en un accident a Móra la Nova

Ara fa dues setmanes, un camió i un turisme es van veure involucrats en una col·lisió per encalç a la carretera C-12, al seu pas per Móra la Nova. En aquest cas, a conseqüència de l'accident, una persona va resultar ferida lleu i  va ser traslladada amb ambulància fins a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. A més, l'incident va provocar que es tallés el trànsit en totes dues direccions de la marxa.

Comentaris