Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Endesa indemnitza els veïns de Tivissa pels talls de llum de l’estiu

Endesa retornarà 150 euros a cada veí que va reclamar els talls de subministraments elèctrics al poble de la Ribera d'Ebre
Els veïns de Tivissa que van reclamar les incidències a l'agost seran indemnitzats en 150 euros | ACN

 

Durant l’estiu passat, els veïns de Tivissa van viure diversos episodis de talls en el subministrament elèctric. Uns fets, que van ser reclamats per alguns dels habitants del municipi de la Ribera d’Ebre a la companyia elèctrica Endesa. En aquest sentit, tots els que van posar una reclamació per l’afectació en el servei elèctric, rebran una indemnització de 150 euros. En total, el consistori, a través del servei d'assessorament energètic, va gestionar 17 reclamacions per les incidències.

 

Endesa retornarà 150 euros als veïns de Tivissa que van reclamar

Els passats dies 8 i 10 d’agost, els veïns de Tivissa van viure diferents talls en el subministrament elèctric. Per aquest motiu, l’Ajuntament del municipi de la Ribera d’Ebre, va posar a disposició dels habitants afectats el servei d’assessorament enèrgic i, així, poder tramitar les queixes de manera gratuïta, els quals van gestionar 17 reclamacions.

 

Després d'haver realitzat les reclamacions, en els darrers dies, la Unitat Territorial de Reclamacions d’Endesa ha comunicat per telèfon, per carta de correu ordinari o per correu electrònic, que es pagarà la quantitat de 150 euros, en concepte d’indemnització pels danys i perjudicis causats amb les incidències de l’agost passat en el municipi de la Ribera d'Ebre.

 

L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, s’ha mostrat satisfet amb la compensació que ofereix Endesa pels danys ocasionats i per la gestió que ha fet el servei d’assessorament energètic amb les reclamacions. El servei que ofereix el consistori riberenc també realitza altres serveis, a més d’aquesta realitzada amb les reclamacions. Així doncs, dona informació per fer entenedor el contingut de les factures de llum i gas, assessorament sobre la potència contractada, tarifes recomanables, possibles canvis de companyia i, si fa falta, tràmits de reclamacions a les empreses subministradores de llum i gas.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris