Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arrenquen els cursos a l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa

El primer trimestre comença aquest setembre amb una vintena de cursos
Imatge d'arxiu d'una aula de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa | cedida

 

El pròxim dimecres, 19 de setembre, començaran a l'Escola d'Art de la Diputació de Tarragona a Tortosa més d'una vintena de cursos per aquest primer trimestre de curs. Les classes, de caràcter ben divers, estan adreçades a alumnes, professionals i indústries de l'art, així com artistes, ajuntaments, entitats, interessats a aprendre art, cultura i conservació... En definitiva, per a tothom que vulgui accedir a un ensenyament especialitzat, innovador i personalitzat de la branca artística que més l'interessi.

 

Cursos de tot tipus en el primer trimestre 

Durant el primer trimestre, el qual s'iniciarà el pròxim 19 de setembre, hi haurà tot tipus de modalitats i cursos. Així doncs, hi haurà activitats de restauració, gravat, dibuix, pintura, ceràmica, educació per l'art, especialitzats i la introducció a la conservació preventiva dels béns culturals, que es realitzarà a diferents poblacions de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona.

 

Professionalització, educació i sensibilització artística

Aquest any, l'oferta formativa anirà especialment orientada a la professionalització, l'educació i la sensibilització artística, i d'aquesta manera els cursos tindran, per primer cop, reconeixement acadèmic i certificats d'aprofitament. Per altra banda, es reforçaran també els cursos matinals amb l'aposta per formacions per a ajuntaments i entitats, així com programes de sensibilització artística.

 

Aquest dijous 6 de setembre a les sis de la tarda, s'oferirà una reunió informativa sobre els cursos oferits, dirigida als futurs alumnes i els interessats en la formació del centre. De la mateixa manera, a la pàgina web de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa, també es pot consultar tota la informació sobre aquesta oferta formativa i els passos a seguir per a la formalització de la matrícula; que es podrà realitzar a partir del 10 de setembre a la secretaria del centre.

 

A més a més de les ofertes formatives, l'Escola d'Art de la Diputació, convida a tothom que ho vulgui a visitar l'exposició col·lectiva Blaus, que realitzada pels alumnes del darrer curs de ceràmica, inaugurarà oficialment el curs 2018-2019 el pròxim 19 de setembre a les set de la tarda.

 

 

Escola d'Art de la Diputació a Tortosa | cedida

 

Comentaris