Foment licita 240.000 euros per rehabilitar l'N-340 entre el Perelló i l'Ametlla de Mar

Els treballs permetran prolongar la vida útil dels setze quilòmetres de calçada i millorar-ne la seguretat viària
Els treballs permetran prolongar la vida útil dels setze quilòmetres de calçada i millorar-ne la seguretat viària | Google Maps

 

El Ministeri de Foment del Govern espanyol ha licitat el contracte d'obres per executar els treballs de reahabilitació del paviment del tram de la carretera N-340 entre el Perelló i l'Ametlla de Mar. En total, són setze quilòmetres de carretera, entre els punts quilòmetrics 1.106 i 1.122, que seran reparats per tal d'allargar la vida útil del ferm de la carretera. 

 

A banda de restaurar la calçada, Foment també argumenta que els treballs de rehabilitació permetran millorar la seguretat viària de la zona i la comoditat en la circulació en el tram. Segons la publicació del BOE d'aquest dimarts, el pressupost de licitació del contracte ronda els 240.000 euros, 238.857 en concret.

 

La Diputació inverteix dos milions d'euros en la millora de la carretera entre Amposta i La Ràpita

Al Montsià, aquest passat dilluns 22 de juliol, la Diputació de Tarragona va fer oficials els treballs de condicionament d'un tram de la carretera TV-3408 entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita a través d'un comunicat. En aquest, concretava que entre les actuacions hi ha la col·locació d'una barrera de seguretat al costat dret de la carretera per protegir de possibles caigudes al canal i la millora de la interssecció amb la TV-3406 amb la construcció d'una rotonda.

 

Les obres milloraran la TV-3408 que uneix Amposta i Sant Carles de la Ràpita. | Cedida

 

Les obres s'han iniciat durant aquest mes de juliol i, com les previstes per Foment, pretenen millorar la seguretat viària entre el punt quilòmetric 0,7 i l'encreuament amb la carretera TV-3406. A més, aquests treballs serviran per ampliar la calçada actual fins als sis metres i per delimitar dos vorals laterals d’un metre cadascun. També es preveu la millora dels accessos a les finques confrontants amb la carretera i modificacions de la rasant a la via, però mantenint-ne el traçat original.

 

Les obres formen part de la primera fase del projecte de millora de la carretera, per la qual s'ha pressupostat una inversió que supera els dos milions d'euros. Es preveu que les actuacions s’allarguin durant gairebé un any, fins al juny del 2020, però de moment, no s'auguren talls a la carretera; quan les obres ho requereixin està previst habilitar un pas alternatiu degudament senyalitzat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris