Intervenen més de 120 kg de peix que es volien vendre il·legalment a Sant Carles de la Ràpita

Tot el producte intervingut es va entregar a la Confraria de Pescadors del municipi ebrenc
Intervenen més de 120 quilograms de peix que es volia comercialitzar fora de la llotja | Guàrdia Civil

 

El Deprona de la Guàrdia Civil va intervenir a Sant Carles de la Ràpita, concretament al paratge conegut com a 'Petita Venècia' de la localitat ebrenca, un vehicle que transportava quatre caixes amb més de 120 quilograms de peix que es volia comercialitzar fora de la llotja. Tot el producte intervingut va ser portat a la Confraria de Pescadors del municipi ebrenc per ser subhastat. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Porten el peix a la Confraria per poder ser subhastat

A començaments de la setmana passada, la Guàrdia Civil va establir un operatiu a la carretera que uneix la localitat de Sant Carles de la Ràpita amb Poblenou, en el paratge conegut com a 'Petita Venècia' amb l'objectiu d'erradicar aquesta pràctica irregular que realitzen alguns professionals del sector. Aquest operatiu es va realitzar com a conseqüència dels controls de les activitats pesqueres que es fan a la regió de Tarragona i sabent que hi ha pescadors que realitzen aquest tipus d'activitats irregulars.

 

En aquest operatiu, un vehicle va ser enxampat transportant una partida de 121 quilograms de peix fresc, on hi havia llobarro (dicentrarchus labrax), orada (sparks aurata) i cranc blau (callinectes sapidus), entre altres espècies. Tot això es volia comercialitzar a través il·legalment des d'un magatzem ubicat a la carretera de Poblenou. 

 

En sol·licitar-se la documentació, es va explicar que no la tenien. Per aquest motiu es va procedir a aixecar una acta de la infracció, per incomplir l'obligació de complimentar els documents de control de l'activitat pesquera, reeixida al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Tots els exemplars intervinguts van ser dipositats a la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita, per ser subhastats.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris