ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro S谩nchez podr脿 ser investit president?

L'Hospital Comarcal de M贸ra d'Ebre ja espera les primeres millores

Les canonades i la cafeteria, que tindran un cost de mig mili贸 d'euros, seran les primeres reformes del pla d'inversions de cinc milions previst fins al 2022
L'Hospital Comarcal de M贸ra d'Ebre ja espera les primeres millores | cedida

 

L'Hospital Comarcal de M贸ra d'Ebre ja coneix quines seran les seves primeres reformes. Les dues accions, que compten amb un pressupost de mig mili贸 d'euros dins el pla d'inversions previst entre aquest 2019 i el 2022, s贸n la substituci贸 de les canonades, ja licitada, i la finalitzaci贸 de les obres de la llic猫ncia ambiental, que permetr脿 la reobertura de la cafeteria de l'hospital, un reclam tant d'usuaris com dels professionals.

 

La gerent de Salut s'ha comprom猫s a actuar 

Aquesta not铆cia s'ha fet p煤blica avui despr茅s que Mar Lleix脿, la gerent territorial de Salut a les Terres de l'Ebre, hagi visitat el centre hospitalari i s'hagi reunit per separat amb l'alcalde de M贸ra d'Ebre, Joan Pi帽ol, el director de l'hospital, Joan Galvany, i el comit猫 d'empresa. En les diverses trobades, s'ha fet un rep脿s de les inversions previstes i de les actuacions de reforma i manteniment pendents per als pr貌xims mesos. En aquest sentit, Lleix脿 s'ha comprom猫s a avan莽ar en les obres d'un hospital que, mancat d'inversions en manteniment en els darrers anys i a l'ombra de l'Hospital de Sant Joan de Reus, ha viscut envoltat de pol猫mica i manifestacions.

Imatge de la reuni贸 d'aquest dimecres, en qu猫 ha participat la gerent de Salut de les Terres de l'Ebre, Mar Lleix脿. | Cedida

 

En paral路lel, Lleix脿 ha posat en valor la imminent instal路laci贸 al centre del mam貌graf que la Fundaci贸 Amancio Ortega va donar al CatSalut, una instal路laci贸 que permetr脿 fer un salt tecnol貌gic i en qualitat assistencial, i que es preveu que comenci a funcionar durant aquesta primera quinzena de juliol. Durant la jornada tamb茅 s'han deixat diversos flancs oberts. Un d'ells 茅s el futur administratiu de l'Hospital, que segons la voluntat del CatSalut, est脿 previst que a finals d'any funcioni de forma independent i gestioni l'empresa p煤blica Salut Terres de l'Ebre, que es crear脿 tan bon punt es tanqui l'expedient de la compra de GECHOSA.

 

Per a l'any 2020, hi ha previstes m茅s obres, com s贸n l'adequaci贸 de l'脿rea quir煤rgica, l'ampliaci贸 i remodelaci贸 de la sala de reanimaci贸 i de l'脿rea de recuperaci贸 de l'脿rea de cirurgia major ambulat貌ria, on s'ampliar脿 i adequar脿 la sala de parts per tal que s'hi puguin realitzar parts naturals. 

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris