Cremen un vehicle i diversos garrofers en un petit incendi a Miravet

Els fets s'han produït poc després de dos quarts de tres de la tarda
Una imatge del vehicle que ha quedat del tot calcinat en l'incendi que s'ha declarat aquest dissabte a Miravet. | Cedida Bombers

 

Ensurt aquest dissabte, dia 10 d'agost, al migdia, per un incendi que s'ha declarat al terme municipal de Miravet, a la Ribera d'Ebre. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de tres de la tarda, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l'avís per l'incendi d'un vehicle en una finca particular, situada a la zona de les Eixugueres, en aquesta localitat de les Terres de l'Ebre.

L'incendi s'ha propagat cap a un terreny on hi havia garrofers

El foc, que tenia el seu origen en el cotxe per causes que es desconeixen, s'ha propagat cap a un camp adjacent, on hi havia diversos garrofers. Els Bombers han arribat ràpidament fins al lloc dels fets i han pogut extingir les flames que han calcinat el vehicle de manera total. També han sufocat en poca estona el foc que afectava els arbres.

Al lloc dels fets hi han treballat cinc dotacions terrestres del cos de Bombers, a més d'un helicòpter bombarder que ha actuat per via aèria. Tres quarts d'hora més tard de l'avís per l'incendi, el foc s'ha donat per extingit i tot plegat ha quedat, doncs, en un simple ensurt.

"🔴A presó un professor d'equitació per violar 3 alumnes menors d'edat a l'Ebre" "🔴 ATENCIÓ: Ferit greu per un accident a les Terres de l'Ebre"