Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un incendi crema una indústria de mobles a la Fatarella

La fàbrica de mobles ha resultat totalment calcinada i les flames han cremat un total de 140 metres quadrats de fusta per a la producció
Els Bombers, en una imatge d'arxiu.   | Bombers de la Generalitat

 

Durant la matinada d'aquest dimecres 10 d'octubre, s'ha declarat un incendi en una fàbrica destinada a la producció de mobles a la localitat de la Fatarella, a la Terra Alta. Aquesta indústria es dedicava a fabricar mobles dirigits per professionals de l'hosteleria. Fins al Camí de les Eres s'han desplaçat 9 dotacions de Bombers de la Generalitat per treballar en l'extinció de les flames, que han controlat al voltant de dos quarts de dues de la matinada. Els Bombers ja han donat per extingit el foc, que ha cremat 140 metres quadrats de fusta, matèria primera essencial per l'activitat de la planta.

 

De moment, s'estan investigant les causes probables de l'inici de les flames, que de moment els membres del cos de Bombers de la Generalitat encara no han pogut esclarir i han iniciat una investigació per aclarir el seu origen. Les flames han calcinat pràcticament al complet les instal·lacions de la fàbrica, uns 2.500 metres quadrats de la nau industrial.

 

El foc ha cremat 140 metres quadrats de fusta, causant danys estructurals severs

Al voltant de la mitjanit, el Cos de Bombers de la Generalitat ha rebut un avís d'incendi en una indústria del Camí de les Eres, al municipi de la Fatarella. Fins allí s'han desplaçat 9 dotacions de Bombers que han treballat en les tasques d'extinció de l'incendi. Es tractava d'una fàbrica de mobles per hosteleria, que ha començat a cremar-se de manera sobtada. Encara no es coneixen les causes que han produït l'incendi, però tot sembla apuntar al fet que el foc s'hauria originat on es guardava la fusta per a la fabricació del mobiliari.

 

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'incendi ha cremat 140 metres quadrats de fusta, essencials en el procés de fabricació i les flames han afectat especialment a l'estructura del magatzem industrial, concretament el sostre de la nau. Els Bombers Voluntaris de Tivissa han ajudat en les tasques d'extinció de les flames als Bombers de la Generalitat; i han aconseguit controlar el foc minuts abans de les dues de la matinada. 

 

En aquests moments, l'incendi s'ha donat per extingit totalment. El balanç dels danys han deixat greus problemes estructurals a la fàbrica i, actualment, existeix una investigació oberta per tal d'esclarir les causes que han provocat l'origen de l'incendi.

Comentaris