Quatre ferits a causa d'un incendi en la cuina d'un restaurant a l'Ampolla

Quatre fregidores es van encendre i van obligar als veïns de l'edifici a confinar-se mentre els Bombers apagaven les flames
Unitats dels bombers la tarda de dilluns 13 d'agost a l'avinguda d'Andorra | TarragonaDigital.com

 

Aquest passat dimecres, dia 22 d'agost, al voltant de les vuit del vespre, un incendi al restaurant Lo Típic de l'Ampolla va sorprendre tant a treballadors com a clients. El foc es va originar a la cuina, a tres quarts de vuit de la tarda, per culpa de quatre fregidores que es van incendiar, però no es va estendre per la resta del local. Així doncs, a les 19.52 hores, els Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques van rebre l'avís. Fins al lloc de l'incident s'hi va traslladar una dotació dels Bombers, tres ambulàncies que van socórrer els ferits i intoxicats, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

 

Tres intoxicats i un ferit amb cremades a braços i coll

El fum i els gasos que es van alliberar van causar tres intoxicacions de caràcter lleu, una d'elles a una dona de 94 anys que es trobava a l'edifici. Aquesta, juntament amb un policia local que va ajudar en l'evacuació dels ferits, va ser traslladada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, mentre un altre que també va intoxicar-se, va ser atès al mateix lloc dels fets.

 

El cuiner del restaurant va intentar apagar les flames amb un extintor en encendre's les planxes, i va patir cremades als braços, al coll i a una orella. Va ser traslladat en ambulància inicialment al CAP de l'Ampolla, però no es descarta que pel seu estat fos atès posteriorment a l'Hospital Verge de la Cinta.

 

Imatge d'un vehicle de la Policia Local al carrer on va declarar-se l'incendi, on es pot veure una mica de fum. | Policia Local l'Ampolla

 

Els Bombers van demanar als veïns que es confinessin a les seves cases

Els Bombers van arribar poc abans de les vuit del vespre al restaurant, que es troba número 1 del carrer Ventrol, i van demanar als veïns de l'edifici, de cinc plantes, que es confinessin a l'interior dels seus habitatges per evitar problemes amb el fum. Al mateix temps, van iniciar les tasques d'extinció del foc, que no van durar més de mitja hora. A les 20.14 hores del vespre els Bombers van controlar el foc, i quan faltaven cinc minuts per dos quarts de nou, van donar-lo per extingit. Ara cal esperar per veure quines conseqüències ha tingut l'incendi en els ferits i en la cuina del restaurant, que havia obert les portes fa poc temps.