Incendi en un magatzem agrícola de Tortosa

Els serveis d'emergència han rebut l'avís d'alerta a les 7.34 hores | Els Bombers hi treballen amb quatre dotacions
Els Bombers, treballant al lloc dels fets | Twitter / @bomberscat

 

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat avui dimarts, 19 de març, en l’extinció d’un incendi que s’ha desencadenat a l’interior d’un magatzem agrícola de Tortosa, a la comarca del Baix Ebre. La nau està situada al costat del barranc de Lledó.

 

Dins de l’edifici hi han cremat diversos remolcs, plàstics i cartrons. Segons els serveis d’emergència, l’avís d’alerta s’ha rebut a les 7.34 hores i els Bombers hi han enviat quatre dotacions.

 

 

Incendi forestal a tocar de la C-12, a Benifallet

Al vespre d'ahir dilluns, 18 de març, un incendi va afectar uns 4.300 metres quadrats de vegetació a tocar de la carretera C-12, al terme municipal de Benifallet, al Baix Ebre. El foc es va desencadenar a l'altura del quilòmetre 41 de la via, en una zona coneguda com l'Ullal, i els serveis d'emergència van rebre l'avís al voltant de les 20.15 hores.

 

 

 

Imatge dels Bombers, treballant al lloc dels fets, a Benifallet | Twitter / @bomberscat

 

Bombers, GRAF i Agents Rurals treballen al lloc dels fets

Al lloc dels fets, els Bombers de la Generalitat hi van enviar fins a deu dotacions, incloent-hi el Grup d'Actuació Forestal (GRAF) i els Agents Rurals també van prestar els seus serveis.

 

Cap a les nou de la nit, els Bombers van poder estabilitzar les flames i diversos efectius van seguir treballant en l'incendi, fins a aconseguir controlar-lo, al voltant de les 23.00 hores.

 

 

El foc, totalment extingit

Al migdia d'avui dimarts, 19 de març, els Bombers de la Generalitat han donat el foc per extingit.

 

 

 

També et pot interessar: