Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'incendia el sostre d'una barraca d'Els Muntells

Els Bombers de la Generalitat van treballar la passada nit amb sis dotacions per apagar les flames
El sostre d'una barraca d'Els Muntells ha cremat aquesta passada nit | Bombers

 

Un incendi ha afectat un habitatge del municipi d'Els Muntells, a la comarca del Montsià. Les flames han afectat al sostre de l'immoble, una típica barraca del Delta de l'Ebre, i els Bombers han treballat en l'incendi durant aquesta passada nit. Afortunadament, la família que hi havia dins de la casa, ha pogut sortir il·lesa de l'incident sense ferides, però no ha pogut passar la nit a casa seva.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Crema una barraca a les Terres de l'Ebre

El servei d'emergències va rebre l'avís a dos quarts de dotze d'aquesta passada nit de dimecres, 9 de gener. En aquest sentit, l'alerta era perquè s'havia incendiat el sostre d'un habitatge al municipi d'Els Muntells, poble que pertany a Sant Jaume d'Enveja, a la comarca del Montsià. 

 

Sis dotacions dels Bombers han treballat en l'incendi al número 36 del carrer Major d'Els Muntells | Bombers de la Generalitat

 

L'immoble que estava cremant, situat al número 36 del carrer Major del municipi ebrenc, és una típica barraca que es pot veure a la zona del Delta de l'Ebre i tenen el sostre de palla, el qual va començar a cremar, per causes que es desconeixen.

 

De resultes de l'incident, els Bombers de la Generalitat han treballat en l'incendi amb sis dotacions per apagar les flames del sostre de l'habitatge. La família que viu en aquest habitatge, segons han informat els bombers, han sortit il·lesos de l'incendi. D'altra banda, a causa d'aquest fet, no han pogut passar la nit a casa seva.

 

Comentaris