Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

ATENCIÓ

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

Un incendi en un taller mecànic de Tortosa obliga a evacuar 25 veïns

Els Bombers hi han treballat amb nou unitats i, afortunadament, no hi ha hagut ferits
Els Bombers de la Generalitat, treballant al lloc dels fets | Bombers de la Generalitat

 

L'incendi d'un vehicle a l'interior d'un taller mecànic de Tortosa ha obligat a desallotjar, aquest matí, un total de 25 veïns dels pisos superiors de l'edifici. El foc, que s'ha desencadenat en un local de la cantonada entre els carrers Sebastià Ladrón i del Rosari, al nucli de Jesús, ha mobilitzat fins a nou unitats dels Bombers de la Generalitat.

 

L'incendi no provoca ferits a Tortosa

Segons els serveis d'emergència, les flames han cremat totalment el cotxe i el fum ha afectat la parta alta del taller, l'aire condicionat i diversos aparells elèctrics. L'incendi, afortunadament, no ha provocat ferits i els Bombers hi han treballat fins a les deu del matí, quan l'han considerat extingit.

 

Els Bombers han instal·lat un cordó de seguretat i han desallotjat 25 veïns | Bombers de la Generalitat

 

Evacuació com a mesura preventiva

Per prevenció i durant ben bé una hora i mitja, s'han desallotjat els dotze pisos de l'edifici situat al damunt del taller i un total de 25 persones han hagut de sortir de les seves llars.

 

Després de l'ensurt, els Bombers de la Generalitat, amb la col·laboració de la Policia Local de Tortosa, han ventilat el local i la resta d'habitatges.

 

Dos incendis a Vila-seca i Salou

El Camp de Tarragona també ha estat l'escenari, avui dissabte, de diversos incendis urbans que han afectat els municipis de Salou i Vila-seca, a la comarca del Tarragonès.

 

A Vila-seca, cap a quarts de dues, el foc ha cremat una màquina de residus de fruits secs situada al primer pis d'un magatzem agrícola, al centre de la població. A causa de les flames, els Bombers han desallotjat preventivament un total de divuit persones de l'edifici del costat —quinze d'habitatges i tres d'un restaurant.

 

Al lloc dels fets, concretament, s'hi han destinat fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han pogut extingir l'incendi després de dues hores de feina.

 

Crema una cuina a Salou

Un parell d'hores abans, a Salou, un incendi ha afectat la cuina d'un pis del número 63 del carrer Nord, a pocs metres del passeig marítim. Les flames, que s'han desencadenat a la planta baixa d'un immoble de cinc pisos, han arribat a cremar roba estesa del celobert.

 

A Salou, els Bombers hi han enviat quatre unitats, que han apagat el foc sense problemes.

 

Comentaris